DeutscherSpieler Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) Deutscher Spieler Nick admina:(od którego dostałeś bana) Wiqusia Długość bana:(Czas bana)1D Data i godzina:(dostania bana) 2022-04-25 20:56 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB Powód bana:(podany przez admina) Handel walutą Mapa:(Mapa na której dostałeś bana)niepamientam Ban minoł a ja dalej mam bana ocokaman? Dodam że to chyba ban na ip bo brat wczesniej grał i dostał bana z niewiadomego powodu jak coś mogę potwierdzić jak i on potwierdzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 mozna zamknac gracz juz normalnie gra na serwerze @ Moderator @ Początkujący Moderator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2022 Dostałeś UB Odwołanie od bana zostało przyjęte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi