KIJO Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Zacznijmy od tego że zrobiłem sobie przerwę od JB i wracam z odświeżoną psychiką (niby za długo ta przerwa nie trwała ale dużo zmieniła) a tak po za tym to jestem aktywny i mam doświadczenie. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) były admin 1v1 x2, admin jb Jak długo gram w CS:GO?: 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 14-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 tak +doświadczenie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na tak +Doświadczenie +Stały gracz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzbanik Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 na tak +aktywność +wiek +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Nwm okres próbny + ogarniasz + doświadczenie - dużo adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Ta można ci dać ale ogar bo yikes +Chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 tak +ogarnia, jak bylem byl milty idelany kandytadt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 tak +weteran +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 na tak +doświadczenie +chęci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 3 godziny temu, KIJO napisał: niby za długo ta przerwa nie trwała ale dużo zmieniła no, mam tak samo, odszedlem od areny na kilkanascie godzin i od razu nowym czlowiekiem bylem, caly zmieniony wrocilem Na nie, cringe zachowanieToksyczny ogolnie jestes a kilkudniowa przerwa nic nie zmienia 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 4 godziny temu, ponczek napisał: dużo adminów Może i nie mało. Ale i tak często jest syf na serwerze. A więcej osób do pomocy się przyda. NA TAK +Bardzo pomocny +Aktywność +Doświadczenie +Miły +/- wiek +/-sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Kokonek napisał: kijo jest najlepszy Na Tak +wiek +ogar tak szczerze skoro wiśnia dostał szanse to ty też powinieneś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 jestem na tak miales kija ale moze ci przeszlo ogar mila osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Na tak + Doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 na tak +szefito +stary dobry kumpel +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Ostatnio twoja decyzja co do Podania szybko się zmieniła pograj jeszcze trochę i upewnij się że chcesz na pewno grać co zapał nie ucieknie po tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi