#$Monster$# Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Witajcie Areniacy! Z dniem dzisiejszym rusza szybka rekrutacja na admina serwera DeathRunv2! Zapraszam do składania podań. Wymagania: Spoiler -Aplikant musi mieć co najmniej 14 skończonych lat. -Aplikant ma obowiązek posiadać mikrofon. -Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości AMXX/SM*) na poziomie co najmniej 2/10. -Aplikant musi znać regulamin naszego serwera. -Aplikant musi aktywnie grać na serwerze. Wzór: Spoiler Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Wiek: Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Jak długo gram w CS:GO?: W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) Link do profilu Steam: Mikrofon: (Tak/Nie) Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Czy przeczytałem regulamin Admina?: Skala znajomości SM: Spoiler 0/10 Nigdy nie miałem admina, nigdy nie zarządzałem serwerem przez smoda/rcon 1/10 Umiem posługiwać się podstawowymi komendami z sm_admin 2/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin 3/10 Umiem posługiwać się wszystkimi komendami z sm_admin bez jego pomocy 4/10 Umiem posługiwać się większością komend smod wykraczającymi poza sm_admin oraz komendami innych niestandardowych pluginów serwera 5/10 Umiem posługiwać się komendami rcon równie zręcznie co smod(punkt 4), by sprawnie zarządzać serwerem 6/10 Umiem wgrać na serwer plugin, dodać admina i zmodyfikować niektóre części serwera, których nie można wprowadzić w życie bez FTP 7/10 Opanowałem do perfekcji modyfikację serwera poprzez FTP, wliczając : zmiany w plikach cfg, ini, phares; ustawianie cvarów, modułów; innych zmian plików by plugin działał należycie 8/10 Rozumiem budowę pluginu, potrafię zmodyfikować niektóre jego części 9/10 Potrafię pisać własne pluginy na miarę klas coda 10/10 Potrafię pisać własne modyfikacje, biblioteki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Grzechu Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Posiadałem tu admina a serwer ma nowego Majora, więc kroi się również na nowych adminów. Serwer potrzebuję czasu i cierpliwości do powrócenia na taki sam poziom podczas Majorowana Frosztjego. Jestem osobą z dobrym stanem psychicznym więc się uporam z zadaniem admina. Aktywność w rzecz jasna nadrobię Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) Wielokrotny admin arenyskilla. Jak długo gram w CS:GO?: Dosyć sporo aby się uporać z tym zadaniem W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Postaram się wieczornych. Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać kilka linków) https://www.gametracker.com/player/[Ninja] Grzechu/54.38.135.239:30080/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Ja_Nie_Jestem_SNAX/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonToreto Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach)DonToreto Wiek:16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem)Jestem miły grałem długo na drv2 i nie mam kija rozważam każde słowo /zdanie zanim je wypowiem / kultularny estem nie wyzywam i no miły Gram od czasów długich na dr sam monster może potwierdzić Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.)no miałem opiekuna na om#2 na innym serwerze i ogl znam Jak długo gram w CS:GO?:2 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:10/15/20/24 Link GT: https://www.gametracker.com/player/DonToreto/54.38.135.239:30080/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci)4/10 Link do profilu Steam:https://steamcommunity.com/profiles/[U:1:1166809498] Mikrofon: (Tak/Nie)Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet)Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Nick: lysy huj Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: bo tak Doświadczenie w adminowaniu: tak Jak długo gram w CS:GO?: 19 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:miedzy 4 a 6 rano Link GT: klik Znajomość SM: tak Link do profilu Steam: klik Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie dotyczny kobiet wiec nie Czy przeczytałem regulamin Admina?:nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcuch Opublikowano 5 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2022 Nick: rudy huj Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: lubie mostery Doświadczenie w adminowaniu: tak Jak długo gram w CS:GO?: 19 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?:miedzy 4 a 6 rano Link GT: klik Znajomość SM: 9/10 Link do profilu Steam: klik Mikrofon: tak Mutacja głosu: nie dotyczny kobiet wiec nie Czy przeczytałem regulamin Admina?:nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 10 Maja 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi