slodki Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nick: springgan6 Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: jestem osobom która nie oszukuje mogę śmiało powiedzieć że mam nosa do hakerów czy citerów jestem też osobom pomocną. Wiemy też że czasami niema adminów na serwerze ja mogę być prawie cały czas na serwerach nie ukrywam też o tych negatywnych stronach ale jestem osobom pracowitą i mam nadzieję że będę mógł się wykazać i pokazać co potrawie. Doświadczenie w adminowaniu: doświaczenie mam dobre ok 4 miesięcy Jak długo gram w CS:GO?: gram ok 2 lat z przerwom ok 1 roku W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: rano lub wieczorem czasami w nocy Link GT: https://www.gametracker.com/player/[THC] springgan6/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 1/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199253556395/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:oczywiście że tak 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 nie -spamisz podaniami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 nie -ratio -grzechu better -mental -SM??? -psychika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 nie -ratio -grzechu better -mental -SM??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nie mam nic do ciebie ale na nie -nie ogarniasz regulaminu -nie chcesz prowadzic - nos do cheaterow? nie umiesz zabic mam lepsze staty w tt niz ty ct -wpisuje wolno komendy, dalbym mu 5 razy perma zanim on mi kicka sory ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 nie nie ogar toxic sm 1 XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonToreto Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Na nie -commsy ostatnio -nieogar -atencjusz -simppp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Na nie slabe zachowanie mikro do poprawy simpujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nope -zdarzaja ci się blady gdy jesteś prowadzącym/klawiszem w ct. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Na nie Zachęcam do zmiany mikrofonu -toxic -mental -nieogra -SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Nie -4 miesiące doświadczenia i sm 1/10 no nieźle -zachowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartecki Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 na nie : -Te podanie to pisałeś chyba na żarty (tyle błędów ortograficznych) -Mało co się udzielasz -Słabo ogarniasz JB -Imo mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Na nie Nie chce mi się nawet pisać wystarczy tylko jego SM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 XDD nie -zabiles mnie na kd jak byłeś w ct (nie ogarniasz) -wez pograj dłużej na serwerze i doucz się sm pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SLOWMO Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Na nie -nie ogarniasz -sm przy takim doświadczeniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saczeq Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 na nie -nie ogarniasz -ortografia -doswiadczenie mija sie z sm 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sus Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 na nie -nie ogarniasz -sm - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pan_Punisher Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Na nie -Często freekillujesz -Niekreatywne prowadzenie -Znajomość SM -Nie wydaje mi się byś zapoznał się z regulaminem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 nie - nie ogarniasz ct - SM + aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moesty Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Na nie xDD -nie ogarnia kompletnie -ctban z dzisiaj za freekile na kd -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 na NIE -zachowanie na serwerze -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi