Zer0Poru Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Nick: Zer0Poru Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina:Hej piszę tę podanie ponieważ chciałbym spróbować ostatni raz jako iż nie szło mi najgorzej.Z tego co wiem byłem najaktywniejszym adminem poniewaz miał przewagę o ponad 10-20h nad innym adminami więc pomyślałem że napiszę jeszcze raz podanie oraz chciałbym wszystkich graczy serwera jb jak i nie tylko przeprosić za zaistniałą sytuację która się zdarzyła konkretnie lewego.Postaram się dawać jak najmniej mutów oraz gagów oraz postaram się wyjąć przysłowiowego kija z dupska i nie mutować każdego kto powie tylko 1 słowo.Prosiłbym o 2 szanse mam nadzieję że się nie powtórzyłem w tym co pisałem jeśli się to zdarzyło z góry przepraszam.Myślałem również nad kupieniem/uzyskaniem fajek oraz zrobieniem eventu z majorem czy się to uda niewiem jeśli byście byli chętni do eventu możecie składać propozycje nitosowi.Jeszcze raz przepraszam wszystkich których uraziłem bądź skrzywdziłem także nie dotycztałem całego regulaminu ponieważ uznałem to za niepotrzebne tym razem przeczytałem nie raz dlatego mogły być błędy z mojej strony.PS. jeśli ktoś ma coś do mnie piszcie pv a nie pod podaniem szkoda warnow dla was .Postaram się aby takich sytuacji więcej nie było pozdrawiam. Doświadczenie w adminowaniu:Mam doświadczenie w adminowaniu serwerów fivem lecz z csa miałem na jb tutaj przez około 2tygodnie. Jak długo gram w CS:GO?: W csgo gram od czasów gdy ten był płatny nie jestem w stanie określić dokładniej daty coś koło 5lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Na serwerze gram po godzinach szkolnych to znaczy od 14-24 zależy również od dnia w weekendy gram od około 11-01 Link GT: https://www.gametracker.com/player/❤IIP4w3lxII❤/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/[Ninje] Zer0Poru T.B.C/137.74.7.15:30050/ https://www.gametracker.com/player/IIP4w3lxII/137.74.7.15:30050/ Znajomość SM: 7/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/ Mikrofon: Tak, posiadam Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak, Przeczytałem , również serwera jb xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Na Nie xd - ostatnio dengu - nie znarz regulaminu xd - z sm kłamiesz - nie ogar PS. JAK BYŁEŚ ADMINEM TO SIĘ NIC NIE ZMIENIAŁO TYLKO DAWAŁEŚ ZAME OSTRZEŻENIA I TYLE, I TAK KAŻDY NADUZYWAL LOL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 XD nie kij nie ogar dengu nikt cie nie lubi klamiesz z sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Sorry ale totalnie na nie Przy ostatnim podaniu zapowiadałeś się nieźle ale ch*j w bąbki strzelił -kij -prawie nie znasz reg -mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 nie nie ogarniasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Chyba cie pojeb*** - mental - nie ogar - kij - nie umiesz wyznaczać kar do nadania - dengu NIE XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 sory ale nie niedawne dengu cykasz sie dac slownie upomnienie gracza nie ogarniasz jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 3 godziny temu, Zer0Poru napisał: iż nie szło mi najgorzej dengu w tydzień czy dwa? Szlo ci fatalnie. 3 godziny temu, Zer0Poru napisał: byłem najaktywniejszym adminem + 3 godziny temu, Zer0Poru napisał: Prosiłbym o 2 szanse Poczekaj kilka tygodni/miesięcy. Pokaz sie lepiej w tym czasie, spraw by twoje kontakty z graczami były na dobrym poziomie. (Aktualnie większość średnio cię lubi). 3 godziny temu, Zer0Poru napisał: Myślałem również nad kupieniem/uzyskaniem fajek oraz zrobieniem eventu z majorem Nie potrzebujesz Admina żeby zorganizować coś takiego. 3 godziny temu, Zer0Poru napisał: przeprosić (...) przepraszam (...) przepraszam (...) przepraszam. Wystarczyło raz. 3 godziny temu, Zer0Poru napisał: Znajomość SM: 7/10 Widzę że szybko się uczysz. Szkoda że regulaminu się tak szybko nie nauczyłeś. Wnioski nasuwają się same. Próbowałeś jako admin, nie wyszło. Co przede wszystkim zawiniło? Twoja znajomość regulaminu którą może i nawet zdobyłeś w ostatnich dniach ale to nie jedyna sprawa. Następną sprawą której jeszcze nie udało ci się osiągnąć jest szacunek od innych graczy, bez tego ani rusz. W momencie gdy gracze nie będą cię szanowali, nie będą cię również słuchali więc twoje ostrzeganie ich itd... nie będzie miało sensu. Co za tym idzie tylko z tego powodu już nie nadajesz się na Admina, a powodów jest więcej. Kij, średnie ogarnianie, słabe zaprezentowanie się jako admin, mocny mental, prawdopodobne kłamanie w SM... Można tak wymienić jeszcze z 10 powodów. Jednak żeby nie było znajdzie się też twój plus. Taki jak aktywność. Jako admin w pierwszym tygodniu zrobiłeś 36h, Bardzo dobry wynik. Jednak jest to jedyny plus jaki u ciebie widzę. Podsumowując jak rzeczywiście chcesz pomóc na serwerze jako Admin. Wróć do pisania podań za jakiś miesiąc. NA NIE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jasiok Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 XDDDD dostałeś dengu ze skarg mega cringe Na nie -klamiesz z sm +Wiek -nie ogarniasz -cringujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WiQusiaa Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Totalnie na nie Nie ogarniałeś Pomimo tego że byłeś na serwerze zachowywałeś się tak jakby cię nie było Nie potrafisz ogarnąć ludzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Nie -nie dawne dengu -kij -cos śmierdzi te sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 oj nie sługus lubianych przez siebie graczy degrad po tygodniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitos Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 (edytowane) Trochę się pośpieszyłeś, pograj jeszcze, zapoznaj się z regulaminem który słabo wypadł w twoim wykonaniu, Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 21 Kwietnia 2022 przez Nitos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi