TIKUS Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Link do steam: - Link do steam oskarżonego: dam jutro Nick oskarżonego: Wiśnia Bakajoko, Kayzer Opis sytuacji: przeszkadzanie w prowadzeniu jako ct, liczne obrazy i prowokacje. Serwer: JB Data i godzina zdarzenia: 23:30 13.04.2022 Dowody: całe demko, jb_rehab_f1 1 7 Niepełny wzór - brak linków do steam, brak rund zdarzenia Przez Tomgra, 14 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaYzer Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Odnoszcac sie do tej sytuacji, wymyslales sobie polecenia mimo ze kazdy ci mowil ze czegos takiego nie bylo to robiles specjalne fk po czym zaczynales prowokowac twierdzac ze mam krzywe nogi i jezdze na wozku wiec ogarnij sie czlowieku czasami i zastanow sie co piszesz pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KonradB Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 to nie nasza wina że nas obrażałeś prowokowałeś i groziłeś że kurwa nitos w bije bo mam to w pizdzie i ciebe drama queen chuju zpasły bo nie wiem co mam dalej robić 1 Kultura Przez SchMidT, 13 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erolaa Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Odnosząc się do sytuacji to był jebany mental na początku zamknął wszystkich w klatce zrobił 2 specfk do tego każdy był w klatce wypuścił jakiegoś ziomka i dawał polecenia ziomkowi potem życzył licznie śmierci i obrazy inwalidzkie Ogólnie podsumowanie Frajer do perma a ziomkom pogratulować za postawę dać jakieś fajury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Telkor_EZZ Opublikowano 13 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Kwietnia 2022 (edytowane) smacznej kawusi + co to bezruch Edytowane 13 Kwietnia 2022 przez Telkor_EZZ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ProGram Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 J60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 14 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2022 26 minut temu, ProGram napisał: J60 oj +1 zeby byc taka 60 jak tiko to wstyd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2022 Minęły dwa dni i wzór dalej nie został uzupełniony. Brak wzoru Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi