realfejmior Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) fejmiorr Nick admina:(od którego dostałeś bana) DOMINO Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 2022-03-12 12:55 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) HNS Powód bana:(podany przez admina)no powód był za spamienie na u@ Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) seek_bloody_street bardzo prosiłbym o unbana bo sadeg troche bez arenyskilla i chciałbym wrócić do grania @ DOMINOmożna by było zrobić umowe tak jak z unmutem że zdejmujecie mi permbana i np nie moge mieć wiecej niż 5 commsow w miesiącu wiem że robiłem mk ale nie mogłem sie powstrzymać bo bardzo chciałem i chce pograć na arenie bo giga nudy pozdro ! Edytowane 12 Kwietnia 2022 przez Fejmiorrr 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 @ Tomgra 1 2 Spam, zgłaszaj post jak masz coś do przekazania w związku z regulaminami. Tak btw to nie mam pojęcia o co ci chodzi, co mam wywnioskować z tego screena? Przez Tomgra, 12 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Pisalem z dominem ostatnio co ci sie nudzilo i wchodziles na mk dostales perma ip i prosiles o ubt xddd dodaje pliz z rozmowy wiec mozecie wywnioskowac z jego wypowiedzi co zrobic z tym odwolaniem @ Moderator 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi