ReXon Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Nick: ReXonWiek: 17 za 3 mieś 18Dlaczego ja mam otrzymać admina?: grając na serverze zauważyłem małą aktywność adminów oraz chciałem pomóc w utrzymaniu spokoju na serverze. Doświadczenie w adminowaniu: Były Admin Drv1 oraz nie istniejącego już Jb#2, Były Admin nie istniejącej już serverowni. Jak długo gram w CS:GO?: nie jestem w stanie podać dokładnego czasu z racji częstych przerw od csa ale na pewno 4 lata już będąW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: w tygodniu: po 16. W weekend potrafię grać od rana zależnie od chęci do gryLink GT: GTZnajomość SM: 3/10Link do profilu Steam: STEAM Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak, i to nie raz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Taaak spoko morda Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 mimo czasem twojej impulsywności jestem w stanie dać ci na tak bo wiem że dasz sobie rade jako admin +ogarnia +mutacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 5. Jeśli gracz, który ubiega się na stanowisko Admina, miał blokadę VAC w przeciągu ostatnich 365dni w grze, której składa podanie i są na to dowody, podanie zostaje automatycznie odrzucane. https://steamcommunity.com/profiles/76561199025072636/ Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 11 dni (gdy od VACa upłynie 365 dni). Aplikacja została odrzucona. 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi