#$Monster$# Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie posiadam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) mordo wez Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) admin nie ogarnia daje randomowe muty jakies nizej podam ssy o co mi chodzi Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)hns Data i godzina zdarzenia: ostatni tydzien/dwa Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia) 2 muty 1 osobie 1 na 2mies ponad z powodem ogarnij sie a 2 na tydzien prawie z powodem ogarnij mikrofon Nie jest to pierwszy taki przypadek 1 dzien 1 godzina a 3 muty kazdy coraz dluzszy polecam zrobic cos z adminem bo totalnie nie ogarnia Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez #$Monster$# 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 @ xMordoWezxwyjaśnienie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMordoWezx Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 ja na swoją obronę mam tyle że co do wczorajszego muta dla goscia to było to jakieś multikonto nie wiem czyje bo nawet nie było zweryfikowane na steamie dostał muta za bindy missclickiem dalem 100000 usunąłem i zmieniłem na 10000 ponieważ puszczał ciągle muzykę i wysyłał bindy tyle co do samej skargi trochę wszystko nie w kupie polecam to zedytować ponieważ trudno jest cokolwiek z tego zrozumieć co do serwala to dostał muta za zwyzywania czyjejś mamy i kazdy był o tym poinformowany więc proszę nie pisz że nie ogarniam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 9 minut temu, xMordoWezx napisał: 0 usunąłem i zmieniłem na 10000 nie widze zeby byl usuniety tak samo muty serwala nie byly usuniete tylko same wygasly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMordoWezx Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 zostały usunięte przez sm_admin może dlatego nie pokazuje i jeszczcze co do "colapepsik" nie widziałem abyś w momencie dawania muta był na serwerze czyżby fejmik twoj najlepszy kolega dał ci znać z swojego multikonta?🤣 1 2 Połączyłem twoje posty Przez Tomgra, 11 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 ta serwal zwyzywal mi Mame Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drzymsoon Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 yebac potwierdzaczy nic nie potwierdzilem tylko dodalem ze mi zwyzywal mame XD 2 2 SPAM Przez Terminator, 11 Kwietnia 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 25 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2022 §3. Skarga może zostać rozpatrzona w ciągu 14 dni od daty jej złożenia, po czym ulega przedawnieniu. Skarga została odrzucona. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi