dampsu Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Nick: dampsu Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Duzo czasu spedzam na Only Mirku, uwazam ze jestem ogarniety i potrafie rozwiazywac sytuacje Doświadczenie w adminowaniu: Gralem na pewnej sieci przez ponad pol roku, only mirage,retake,jb Jak długo gram w CS:GO?: ponad 5 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 17-23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/dampsu/51.77.34.138:30006/ Znajomość SM: 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Dz3jkobxD/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 na tak wysoka aktywność raczej ogarnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 można dać szanse aktwyność jest spoko jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie -mega słabe podanie Doświadczenie? Grałeś czy miałeś tam admina? +Wiek +- Aktywność często robiłeś kilku dniowe przerwy Edytowane 10 Kwietnia 2022 przez Novu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosin Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Na Tak +wiek +aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spawn Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Na Tak +aktywność +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soclose Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Tak +aktywność +wiek +Ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bakajoko Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 tak +aktywnosc +wiek -to sm takie średnie a ogolnie na okres probny jak najbardziej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 + zachowuje kulturę na serwerze, + pamiętam że były od niego słuszne zgłoszenia + wiek, aktywność Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 11 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2022 (edytowane) Admin nadany. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 11 Kwietnia 2022 przez ToruT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi