KonradB Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Nick:konradb Imię:konrad Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać te rangę ?:Wiem jak nagle sie duzo skarg na forum i chce w spomuc UBT i pchnąć arene żeby było jak najwięcej graczy i była najlepszym serwerem JB. Doświadczenie w ocenianiu demek:Nie mam Jak długo gram w CS:GO?:godzinowo to 1200 godzin Ile czasu poświęcam na forum:2-3 godziny Znajomość SM: 2/10 identyfikator Steam:STEAM_1:1:533001183 Kontakt: steam, TS3 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Aplikant musi mieć co najmniej 15 skończonych lat. Aplikant musi mieć co najmniej 40 postów na Forum. Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikant musi posiadać wiedzę (w skali znajomości SM*) na poziomie co najmniej 3/10. Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie. Brak wolnych slotów w UBT Spoiler P.S. Skargi leżą, ponieważ xBonio zabronił UBT zajmowania się skargami z serwera JailBreak. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi