Skocz do zawartości

[Odrzucone] Podanie →_→ HenioHamulec

Udostępnij

Heniohamulec

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: HenioHamulec
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Niestety jestem zmuszony napisać podanie na administratora że względu na 

Obecny stan serwera jest one tragiczne.Uciążliwe nadużywa,wyzywanie,prowokacje itd.

Chciałbym zapobiec staczania się serwera na dno  które teraz jest możliwe.

Wiem że  byłem trochę toxic przez pewien czas ale jest mi bardzo przykro, przepraszam osoby obrażone w jakiś sposób

przeze mnie się zmieniłem.

Każdy człowiek popełnia błędy w życiu oraz każdy powinien mieć 

Drugą szansę. Chciałbym taka druga szansę otrzymać jeżeli jest taka możliwość.

Doświadczenie w adminowaniu: Admin OnlyMirege/Admin 1vs1
Jak długo gram w CS:GO?: 4/5 lat
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-24 czasami nawet dłużej
Link GT:

Aktualny https://www.gametracker.com/player/[Rifle] Heniohamulec/137.74.7.15:30050/

Stary https://www.gametracker.com/player/[Knife] Heniohamulec/137.74.7.15:30050/

Znajomość SM: 4/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Heniohamulec/

Mikrofon: Tak

Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

• Lubię to! 1

3 godziny temu, Heniohamulec napisał:

Uciążliwe nadużywa,wyzywanie,prowokacje itd.

Najpierw patrz na siebie potem na innych. Sam jesteś jedną z osób która często prowokuje.

Wiem że  byłem trochę toxic przez pewien czas ale jest mi bardzo przykro

Najpierw działaj potem mów że działasz. Ostatni comms z dzisiaj. A twoje zachowanie dalej jest toksyczne prawie zawsze jak jestem na serwerze to dostajesz ode mnie ostrzeżenie.

Każdy człowiek popełnia błędy w życiu oraz każdy powinien mieć 

Drugą szansę

Najpierw pokaż że się zmieniłeś.

Ogólnie to tak, +SM, +/- wiek, +doświadczenie. No ale po za tym same minusy.

Swoim zachowaniem na serwerze pokazujesz że nie nadajesz się na admina, przede wszystkim częste prowokacje i obrazy. Następną sprawą jest twoje chamskie zachowanie, bardzo często jak ktoś zadaje ci pytanie to ty zamiast odpowiedzieć mu w normalny sposób rzucasz jakąś chamską odpowiedzią. Równie chamskie co zachowanie jest twoje prowadzenie w ct zabijasz za najdrobniejsze pomyłki przez co wiele graczy nie lubi twojego prowadzenia bo takie granie nie ma sensu. No i ostatnia a zarazem najważniejsza rzecz o której wspomnieli inni, twój egocentryzm, myślisz (A przynajmniej tak pokazujesz) że zawsze masz racje, jesteś najlepszy i nie liczysz się ze zdaniem innych a administracja serwera jest po to aby to graczom grało się lepiej. 

Podsumowując nie nadajesz się na Admina, i myślę że moje zdanie na ten temat szybko nie ulegnie zmianie.
Na nie! 

Edytowane przez Heryod

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności