KonradB Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nick: konradb Imię: konrad Wiek: 14 Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?:sprawdzam codzienie forum co sie dzieje i i jak co jest byłem moderatorem 1rok temu ale dostałem degradacje za nieaktywnośc i tak sie potoczyło i wróciłem na arena i zacołem bardziej grać chcesz żeby było więcej moderatorów i chce ciągnąć arenneskilla jescze bardziej nisz jest.Bardzo jestem aktywny na forum jak widać jestem bardzo aktywny i lubie bardzo grać np:jb,only mirage. Coś o sobie:staram sie być bezkonfliktowy ale jak sie zdenerwuje to dosane np:gaga,muta i mam własne zdanie i nie lubie jek ktoś mi w tym oczym zdecyduje przeskadza. Co zrobiłeś dla ArenySkilla:starałem sie sie zdobyc range admina jb ale sie nie udało ale będę próbował kupuje coś na arenie. aktywny gracz areny Kontakt:kontak komórkowy i inne 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Aplikant nie może mieć aktywnych warnów na koncie w przeciągu ostatnich 6 miesięcy (ani tym bardziej w momencie pisania podania) Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi