Yeti00 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Niko Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Bezpodstawne obijanie, chamskie zachowanie podczas bycia w ct, nie zwracanie uwagi na rozgrywke podczas adad deagle twierdząc że ma wyjebane w to. Co więcej blokował kolejke ct gdyż był na wcześniejszej mapie, mimo że zwracano mu uwage aby wyszedł z ct (przepuścił innych ) odrazu zaznacze tak strzeliłem 2 razy a mój przeciwnik strzelił potem 2 razy bo poczekałem na niego a potem 3 i mnie zabił . Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb Data i godzina zdarzenia:1.04.2022 :16:30-16:40 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia )jb_dust2_v50 14:08 14:44 według live server Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Yeti00 poprawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Niko najwidoczniej się pomylił z tym obijaniem, aczkolwiek nie samo to nie jest powodem do ctbana. Z CT wyszedł po 1 rundzie, więc nie rozumiem. ADAD było oszukane, bo Twój oponent oddał dwa strzały, nitos to po części widział, ale nie był pewien, a niko był w ogóle oddalony. Dostałeś zabawę za błąd Nitosa, więc unika kary, bo mylić się ludzka sprawa, a drobne błędy w CT w taki sposób się zazwyczaj rekompensuje. nie mam za co dać kar, więc @ Tomgraodrzut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi