Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga niko

Udostępnij

Yeti00

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę)Niko
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana)Bezpodstawne obijanie, chamskie zachowanie  podczas bycia w ct, nie zwracanie uwagi na rozgrywke podczas adad deagle twierdząc że ma wyjebane w to. Co więcej blokował kolejke ct gdyż był na wcześniejszej mapie, mimo że zwracano mu uwage aby wyszedł z ct (przepuścił innych )

odrazu zaznacze tak strzeliłem 2 razy a mój przeciwnik strzelił potem 2 razy  bo poczekałem na niego a potem 3 i mnie zabił .
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie)jb

Data i godzina zdarzenia:1.04.2022 :16:30-16:40
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- rundy zdarzenia )jb_dust2_v50   14:08  14:44 według live server

Edytowane przez Yeti00
poprawa

• Moderator

Niko najwidoczniej się pomylił z tym obijaniem, aczkolwiek nie samo to nie jest powodem do ctbana. Z CT wyszedł po 1 rundzie, więc nie rozumiem. ADAD było oszukane, bo Twój oponent oddał dwa strzały, nitos to po części widział, ale nie był pewien, a niko był w ogóle oddalony. Dostałeś zabawę za błąd Nitosa, więc unika kary, bo mylić się ludzka sprawa, a drobne błędy w CT w taki sposób się zazwyczaj rekompensuje. 

nie mam za co dać kar, więc @ Tomgraodrzut 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności