KIJO Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Nick:(Na jakim grasz na serwerze) KIJO Nick admina:(od którego dostałeś bana) Hiro Długość bana:(Czas bana) 12h Data i godzina:(dostania bana) 30.03.2022 o godzinie 16:20 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB Powód bana:(podany przez admina) Info Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_dust2_final2 Co do hira, gdy drzwi się zamykały widziałem przez chwile głowe zbuntowanego za beczką dlatego otworzyłem drzwi i byłem tam wcelowany po drugie kolegę którego zabiłem na końcu widziałem jak idzie do gr'a i nie wychodzi więc ruszyłem trochę głową i patrzyłem tam a że kolega hiro twierdzi że to info to proszę jakiś dać dowód a nie dawać nie słuszne bany. Edytowane 30 Marca 2022 przez KIJO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 (edytowane) Ban jest jak najbardziej słuszny i nie zamierzam ci dawac ub zwracając uwagę na to że osoba stojąca za beczką już tam biegła gdy żył jeszcze 2 ct nie chodzi o osobę z gr lecz o osobę stojącą za beczką idealnie wiedziałeś gdzie się znajduje oraz nagle wiedziałeś gdzie ja stoje z ak-47 jak dla mnie dziwne zachowanie. Ps. Gdy tylko demko się przetworzy zamieszczę dokładne minuty w których wykonujesz ruchy które nie powinny mieć miejsca Edytowane 30 Marca 2022 przez Hiro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 30 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 1 minutę temu, Hiro napisał: Ban jest jak najbardziej słuszny i nie zamierzam ci dawac ub zwracając uwagę na to że osoba stojąca za beczką już tam biegła gdy żył jeszcze 2 ct nie chodzi o osobę z gr lecz o osobę stojącą za beczką idealnie wiedziałeś gdzie się znajduje oraz nagle wiedziałeś gdzie ja stoje z ak-47 jak dla mnie dziwne zachowanie. Ps. Gdy tylko demko się przetworzy zamieszczę dokładne minuty w których wykonujesz ruchy które nie powinny mieć miejsca chyba czegoś nie zrozumiałeś Hiro - "za beczką idealnie wiedziałeś gdzie się znajduje" Ja - "gdy drzwi się zamykały widziałem przez chwile głowe zbuntowanego za beczką dlatego otworzyłem drzwi i byłem tam wcelowany" czy już zrozumiałeś??? a co do tego "Ps. Gdy tylko demko się przetworzy zamieszczę dokładne minuty w których wykonujesz ruchy które nie powinny mieć miejsca" to proszę aby sprawdziła to osoba z rangą UBT a nie admin Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 30 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 [06:05] Nie widzisz totalnie henia przenalizowałem to 3 razy w drzwiach stoi Inatimer twój gangowicz dlatego ekhem ekhem... [06:10] Stoisz przy zamkniętych drzwiach i wiesz gdzie jest Henio ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 31 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2022 Ban wygasł. Możesz złożyć skargę na admina, jeśli chcesz czegoś dowieść. Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi