Skocz do zawartości

[Rozwiązane] Odwołanie od ban

Udostępnij

KIJO

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:(Na jakim grasz na serwerze) KIJO
Nick admina:(od którego dostałeś bana) Hiro
Długość bana:(Czas bana) 12h
Data i godzina:(dostania bana)  30.03.2022 o godzinie 16:20

Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) JB
Powód bana:(podany przez admina) Info
Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) jb_dust2_final2

Co do hira, gdy drzwi się zamykały widziałem przez chwile głowe zbuntowanego za beczką dlatego otworzyłem drzwi i byłem tam wcelowany po drugie kolegę którego zabiłem na końcu widziałem jak idzie do gr'a i nie wychodzi więc ruszyłem trochę głową i patrzyłem tam a że kolega hiro twierdzi że to info to proszę jakiś dać dowód a nie dawać nie słuszne bany.

Edytowane przez KIJO

Ban jest jak najbardziej słuszny i nie zamierzam ci dawac ub zwracając uwagę na to że osoba stojąca za beczką już tam biegła gdy żył jeszcze 2 ct nie chodzi o osobę z gr lecz o osobę stojącą za beczką idealnie wiedziałeś gdzie się znajduje oraz nagle wiedziałeś gdzie ja stoje z ak-47 jak dla mnie dziwne zachowanie.

Ps. Gdy tylko demko się przetworzy zamieszczę dokładne minuty w których wykonujesz ruchy które nie powinny mieć miejsca

Edytowane przez Hiro

1 minutę temu, Hiro napisał:

Ban jest jak najbardziej słuszny i nie zamierzam ci dawac ub zwracając uwagę na to że osoba stojąca za beczką już tam biegła gdy żył jeszcze 2 ct nie chodzi o osobę z gr lecz o osobę stojącą za beczką idealnie wiedziałeś gdzie się znajduje oraz nagle wiedziałeś gdzie ja stoje z ak-47 jak dla mnie dziwne zachowanie.

Ps. Gdy tylko demko się przetworzy zamieszczę dokładne minuty w których wykonujesz ruchy które nie powinny mieć miejsca

chyba czegoś nie zrozumiałeś  

Hiro - "za beczką idealnie wiedziałeś gdzie się znajduje"

Ja - "gdy drzwi się zamykały widziałem przez chwile głowe zbuntowanego za beczką dlatego otworzyłem drzwi i byłem tam wcelowany" 

czy już zrozumiałeś???

a co do tego "Ps. Gdy tylko demko się przetworzy zamieszczę dokładne minuty w których wykonujesz ruchy które nie powinny mieć miejsca" to proszę aby sprawdziła to osoba z rangą UBT a nie admin

Pozdrawiam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności