Lewy Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3/ Link do steam oskarżonego: http://steamcommunity.com/profiles/76561198984070462 Nick oskarżonego: Syder Opis sytuacji: Klasyczny zespół kija pourazowego, wchodzę sobie wieczorem na serwer coś około 22:00 odstresować się pogadać itd. Chyba po to on jest, nie? Po chwili luźnej gadki jakiś chłopaczek mówi mi coś o nadużywaniu to tłumacze mu na czym polegają serwery SPOŁECZNOŚCIOWE. No i niby git zmiana mapy na fb wchodzę do kolejki i pytam się czy ten Syder czy jakoś tak ma adma. Ktoś mi gada że tak coś tam powiedziałem se i dostaje mute. Moim zdaniem nie ma sensu dawać mutów o tej godzinie jak na serwerze jest z 10 typa którzy se przyszli poczilować pogadać i ogolnie odmóżdżyć. Admin swoją postawą i klasycznym kijem w . odstrasza tylko graczy i zniechęca do gry prowadzi jakiś swój sztywny reżim ile, kto się możesz odzywać i co gadać, przypomnę że była godzina 22 i parę osób. Serwer: jb Data i godzina zdarzenia: okolice godziny 22 mapa fb i poprzednia Dowody: demo EDIT: pierwsza runda fb dwie ostatnie poprzedniej mapy 1 2 W skargach, gdzie dowodem jest demo, wymagane jest podanie dokładnych rund zdarzenia Przez Tomgra, 25 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nisuuki Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 czyste fakty też dostałem muta bez powodu śmieszny adminek. nie polecamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 24 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Bardzo mi przykro że posiadam "kija w dupie", ale kary były jak najbardziej słuszne, 2 mapy przed jb_facebook zwracałem wam uwagę żebyście nie nadużywali, potem poszły dwa msay'e do wszystkich, zmieniła się mapa na zbugowaną i jak najszybciej próbowałem zmienić, kiedy mi się to udało i dołączyliście na kolejną to po prostu dałem wam mute'a, ponieważ znów nadużywaliście. Uważam że dałem wam wręcz za dużo ostrzeżeń i nie popełniłem żadnego błędu. Jedynie niektórzy gracze czasem używali niegrzecznych słów wobec siebie, ale nikt się nie skarżył, oraz to nie zagłuszało prowadzącego, lub więźnia proszonego o głos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy Opublikowano 25 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Komu przeszkadzała rozmowa na rozgrzewce na fb zagłuszaliśmy wtedy prowadzącego XD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 25 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Na zaznaczonych mapach nic się nie dzieję. Źle podane godziny we wzorze. Brak rund. @ Moderator odrzut xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 30 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2022 Na demkach w podanych godzinach nic się nie dzieje. Brak dowodów. Skarga została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi