Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na chłopczyka

Udostępnij

Lewy

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/id/Lewy3/

Link do steam oskarżonego: http://steamcommunity.com/profiles/76561198984070462

Nick oskarżonego: Syder
Opis sytuacji: Klasyczny zespół kija pourazowego, wchodzę sobie wieczorem na serwer coś około 22:00 odstresować się pogadać itd. Chyba po to on jest, nie? Po chwili luźnej gadki jakiś chłopaczek mówi mi coś o nadużywaniu to tłumacze mu na czym polegają serwery SPOŁECZNOŚCIOWE. No i niby git zmiana mapy na fb wchodzę do kolejki i pytam się czy ten Syder czy jakoś tak ma adma. Ktoś mi gada że tak coś tam powiedziałem se i dostaje mute. Moim zdaniem nie ma sensu dawać mutów o tej godzinie jak na serwerze jest z 10 typa którzy se przyszli poczilować pogadać i ogolnie odmóżdżyć. Admin swoją postawą i klasycznym kijem w . odstrasza tylko graczy i zniechęca do gry prowadzi jakiś swój sztywny reżim ile, kto się możesz odzywać i co gadać, przypomnę że była godzina 22 i parę osób. 
Serwer: jb

Data i godzina zdarzenia: okolice godziny 22 mapa fb i poprzednia 
Dowody: demo

EDIT:

pierwsza runda fb dwie ostatnie poprzedniej mapy

• Smutne. 1
  • Haha! 2

W skargach, gdzie dowodem jest demo, wymagane jest podanie dokładnych rund zdarzenia

Przez Tomgra,

Bardzo mi przykro że posiadam "kija w dupie", ale kary były jak najbardziej słuszne, 2 mapy przed jb_facebook zwracałem wam uwagę żebyście nie nadużywali, potem poszły dwa msay'e do wszystkich, zmieniła się mapa na zbugowaną i jak najszybciej próbowałem zmienić, kiedy mi się to udało i dołączyliście na kolejną to po prostu dałem wam mute'a, ponieważ znów nadużywaliście. Uważam że dałem wam wręcz za dużo ostrzeżeń i nie popełniłem żadnego błędu. Jedynie niektórzy gracze czasem używali niegrzecznych słów wobec siebie, ale nikt się nie skarżył, oraz to nie zagłuszało prowadzącego, lub więźnia proszonego o głos. :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności