Zer0Poru Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nick: Zer0Poru Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina:Ponieważ zauważyłem potrzebę administracji z takiego względu że pod nieobecność administracji jest samowolka.Jeśli jest jakiś admin to po godz: 15 i jest do 20-21.Tak jak napisałem np, ostatnie 2 skargi to bardzo dużo się działo i to nie 1 raz tylko nie udało mi się znaleźć np.nazwy mapy nicków itd także bym mógł tego dopilnować.Pierwszy raz na serwerze grałem 3/2 lata temu lecz miałem długą przerwo bo ponad 1rok z różnych powodów.Staram się o administratora od długiego czasu i pomyślałem ze to może być ten moment.Proszę o przemyślenie tej decyzji pozdrawiam czytającego :). Doświadczenie w adminowaniu:Nigdy na serwerze cs'a nie byłem administratorem lecz w innych grach już byłem. Sądzę że każdy ma prawo mieć ten pierwszy raz Jak długo gram w CS:GO?: w csgo gram około od 4/5 lat nie jestem w stanie tego stwierdzić lecz pamiętam że gram od czasów kiedy jeszcze cs:go było płatne.Na wszystkich kontach csgo mam ponad 3000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: W wolnej chwili lub jak wrócę ze szkoły to będzie coś koło godziny 14:30 lub 15:30 a gram do godziny 22 czasami dłużej Link GT:https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=IIP4w3lxII Wszystkie te konta które się tam wyświetlają https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Pawełek_JT https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Zer0Poru Znajomość SM: 5/7 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561199104753329/ Mikrofon: Posiadam sprawny mikrofon bez żadnych szumów oraz innych dźwięków nadzwyczajnych Mutacja głosu: tak Czy przeczytałem regulamin Admina?:Tak 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heryod Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) + sm + aktywność - Nie wydaje mi się abyś nadawał się na admina, ale mało cię znam więc NA TAK Edytowane 18 Marca 2022 przez Heryod 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Na nie, pamiętam cię jeszcze za mojego aktywnego grania to totalnie nie ogarniałes regulaminu i kłóciłeś się o to że ktoś dosłownie odliczył o pół sekundy później niż otworzył. Dodatkowo wyzywales każdemu rodzinę XD 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 nie -60 1 3. (...) - osoba wypowiadająca się w podaniu musi uargumentować swoje stanowisko. Przez Tomgra, 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EGGZ Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 +Aktywność +Da sie dogadać +zna komendy Jestem na tak Te podanie robi wrażenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nietypowy15 Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Nie 60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 nie -doswiadczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Na nie - nie ogar - doświadczenie - świeżak - 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 dobrze niuetypowy napisal nie -noname -doswiadczednie -nieogarniasz elo zamknicje to podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 W dalszym ciągu nie masz doświadczenia po co admin co przy tym jak 10osob odpierdala wychodzi se z serwa bo nie wie co zrobic NIE 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) 21 minut temu, DjPiko napisał: po co admin co przy tym jak 10osob odpierdala wychodzi se z serwa bo nie wie co zrobic Mamy już takiego co się @ DjPiko nazywa. 1 godzinę temu, Fejmiorrr napisał: -doswiadczednie 2 godziny temu, Heniohamulec napisał: - doświadczenie - świeżak 2 godziny temu, #$Monster$# napisał: -doswiadczenie Nie wiem po co piszecie "-doświadczenie", jak tego waszego doświadczenia można nabrać w 1 lub 2 dni (xD). Zawsze może się pytać obecnej administracji serwera lub osób, które były adminami co i jak robić. +jak wbijałem na serwer to zazwyczaj byłeś, więc aktywny jesteś -czasem troszkę za dużo gadasz +konto na forum masz od listopada 2020 więc raczej świeżak nie jesteś +coś tam ogarniasz +sm I tak naiz będzie decydować ( a według niego moja opinia jest równa opinii Monstera, czyli jest totalnie nie potrzebna :v ), ale jestem za przyjęciem ciebie na stanowisko admina JB Ps. Jak będziesz miał z czymś problem to pisz Edytowane 18 Marca 2022 przez Asko 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wtorek Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 + aktywność + wiek + sm + sprawny mikrofon NA TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 okres próbny +aktywność +adminów nigdy za mało -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi