Skocz do zawartości

[Odrzucone] Reset !a dla chętnych

Udostępnij

KIJO

Rekomendowane odpowiedzi

Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) reset !a
Treść: (co chcesz zaproponować) proponuje dodać reset !a dla osób które chcą oczywiście, bo praktycznie połowa osób grająca na JB ma już zrobione większość  misji, i fajnie będzie jak będzie można to potworzyć, przykładowo !ar  resetowało by to misje.

1 godzinę temu, DjPiko napisał:

Wg mnie nie,  moim zdaniem !a jest dla świeżych graczy żeby mogli w łatwy sposób zdobyć faje

Chyba nie zrozumiałeś, chodzi mi o to że osoby które będą chciały to sobie zresetują te misje żeby mogli zrobić je jeszcze raz. Niech ci "świeży" se robią misje po fajki, serwer zaczyna bardzo powoli upadać, bo jak widać nie ma żadnych zmian polepszające serwer.

Jesteś chętny resetujesz 

Nie chcesz NIE resetujesz 

Proste proste.

24 minuty temu, KIJO napisał:

Chyba nie zrozumiałeś, chodzi mi o to że osoby które będą chciały to sobie zresetują te misje żeby mogli zrobić je jeszcze raz. Niech ci "świeży" se robią misje po fajki, serwer zaczyna bardzo powoli upadać, bo jak widać nie ma żadnych zmian polepszające serwer.

Jesteś chętny resetujesz 

Nie chcesz NIE resetujesz 

Proste proste.

Nie 

mozna sobie bardzo latwo fajki nabic

Jestem na tak pod 1 warunkiem

jezeli by sie udało w co watpie zrobic  tak ze jezeli osoba ma praktycznie wszystko wymaksowane wysylasz ssa do kogos bonia czy tam kto sie tym zajmuje  lub plugin ktory umozliwia reset po wbiciu all ! a i wtedy ci resetuje bo inaczej nie widze sensu

wbijasz proste !a i reset co 5 minut bez sensu

Edytowane przez Gustaw
  • Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności