KIJO Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Propozycja to: (zmiana/modyfikacja istniejącej rzeczy/nowa rzecz) reset !a Treść: (co chcesz zaproponować) proponuje dodać reset !a dla osób które chcą oczywiście, bo praktycznie połowa osób grająca na JB ma już zrobione większość misji, i fajnie będzie jak będzie można to potworzyć, przykładowo !ar resetowało by to misje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Zależy, jeśli sam reset nie daje ponownie fajek za wykonanie misji to na tak. Jeśli za cofnięcie będzie się dało dostawać fajki to na NIE. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djpikoo Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Wg mnie nie, moim zdaniem !a jest dla świeżych graczy żeby mogli w łatwy sposób zdobyć faje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 15 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 1 godzinę temu, DjPiko napisał: Wg mnie nie, moim zdaniem !a jest dla świeżych graczy żeby mogli w łatwy sposób zdobyć faje Chyba nie zrozumiałeś, chodzi mi o to że osoby które będą chciały to sobie zresetują te misje żeby mogli zrobić je jeszcze raz. Niech ci "świeży" se robią misje po fajki, serwer zaczyna bardzo powoli upadać, bo jak widać nie ma żadnych zmian polepszające serwer. Jesteś chętny resetujesz Nie chcesz NIE resetujesz Proste proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponczek Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 24 minuty temu, KIJO napisał: Chyba nie zrozumiałeś, chodzi mi o to że osoby które będą chciały to sobie zresetują te misje żeby mogli zrobić je jeszcze raz. Niech ci "świeży" se robią misje po fajki, serwer zaczyna bardzo powoli upadać, bo jak widać nie ma żadnych zmian polepszające serwer. Jesteś chętny resetujesz Nie chcesz NIE resetujesz Proste proste. Nie mozna sobie bardzo latwo fajki nabic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hiro Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 (edytowane) Jestem na tak pod 1 warunkiem jezeli by sie udało w co watpie zrobic tak ze jezeli osoba ma praktycznie wszystko wymaksowane wysylasz ssa do kogos bonia czy tam kto sie tym zajmuje lub plugin ktory umozliwia reset po wbiciu all ! a i wtedy ci resetuje bo inaczej nie widze sensu wbijasz proste !a i reset co 5 minut bez sensu Edytowane 15 Marca 2022 przez Gustaw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Na Tak Latwe fajki i wgl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 2 godziny temu, Grzechu napisał: Na Tak Latwe fajki i wgl bardzo dobrze mowisz #FREEFEJMIK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 16 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2022 Propozycja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi