ACforever Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198334286856/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Nick oskarżonego: #$Monster$# Opis sytuacji: pytałem sie go cos na vc, gadałem z jakimis chłopami na serwerze i dostałem muta za "naduzywanie" Serwer: Arenki 1v1 Data i godzina zdarzenia: 2022-03-14 18:39 Dowody: prosze o sprawdzenie logow majora/opiekuna Własciciela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) na poczatku mapy obaj naduzywaliscie i obrazaliscie wiec dostalicie wszystcy muta+poprzednia mapa to samo ubt polecam poprzednia mape(wbilem na koncowke) Edytowane 14 Marca 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ACforever Opublikowano 14 Marca 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Okej czyli dałeś mi po zmienie mapy tak jakby muta która pozniej trwała 5minut okej gadałem sobie normalnie z przerwami i dałes mi muta za "naduzywanie" czekamy na wypowiedz rang wyzszych Edytowane 14 Marca 2022 przez ACforever 1 Nie wnosisz nic do tematu. SPAM Przez Terminator, 14 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 18 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 (edytowane) 2;14 acforever: Ty monster za ktorym ci przyjeli podanie na adminka, co? 2;15 blankadre: jezu juz nie udawaj madrego, bo i tak nim nie jestes 2;22 ^ udajesz madrego,a i tak wcale nim nie jestes Prawdopodobnie o tą mapę chodziło w poprzedniej skargę :)) Muty słuszne, ale znowu za wolne. Powody trochę naciągane, ale jeśli zmienilibyśmy powód mute forevera to byłoby już lepiej, a reszta się sama broni. ACforever prowokuje, drze się i na końcu dostaje mute, aczkolwiek w tam tym momencie trochę właśnie naciąganego. Teoretycznie się łapie zaspanko, ale działanko @ Terminator sprawa adminów@ Asko Edytowane 18 Marca 2022 przez xdar1uNqq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 18 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi