Skocz do zawartości

[Odrzucone] mod dariunka?

Udostępnij

xdar1uNqq

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Nick: xdar1uNqq
Imię: Dariusz
Dlaczego ja mam otrzymać rangę Moderatora?: Jestem bardzo aktywnym użytkownikiem. Moja ilość godzin na forum jest dość duża jak na okres, który tutaj jestem. Nie są to sztucznie nabite godziny. Jak na razie nie otrzymałem warna mimo prawie tysiąca zawartości i sześciu tysięcy wpisów na czatboxie, więc nie jestem osobą, która łamała regulamin forum. Staram się zgłaszać błędy moderatorom(co napisał ówczesny moderator mikru). Myślę, że aktualną kadencją na UBT pokazałem, że umiem się już zachowywać.  Z uwagi na moją aktywność i znajomości regulaminów forum chciałbym wesprzeć aktualnych moderatorów swoją rączką. Jakaś konkurencja musi być... :peposad:
Doświadczenie w moderowaniu: Brak, jedyne to permisje M@ i Typera.
Ile czasu poświęcam forum dziennie: Bardzo dużo, aczkolwiek liczby się nie da podać.  
Coś o sobie: Jestem bezstronny, stanowczy i pomocny. Staram się wykonywać obowiązki UBT jak najlepiej mogę(mam nadzieję, że to widać po rozpiskach) i jak najczęściej mogę. Interesuję się historią, sportami walk, piłką nożną i starą szkołą hiphopu. 
Co zrobiłeś dla ArenySkilla: 
- Byłem redaktorem FB areny(rezygnacja: powód umowa z sebowieczką);
- Jestem i byłem najaktywniejszym UBTkiem; :pepeJAM:
- Aktualnie pomagam prowadzić Typera; 
- Wielokrotny admin;
- M@, aczkolwiek dużo nie ugrałem. :pepocry:
Kontakt: xdar1uNqq#1269

• Haha! 1

Na nie 

-mental

-kłamie w podanii

-łatwo daje się prowokować, a chyba jak na tą rangę osoba owa nie powinna dawać się tak prosto prowokować

- @ naiz jest o wiele lepszym kandydatem i polecam oddać na niego głos!

-wyzywa każdego 

-życzy smierci niektórym osobą z AS co według mnie odstrasza graczy, a nie przyciąga, więc myślę, że nikomu nie jest potrzebna osoba, która odciąga graczy.

+ ale to taki mały plus jest taki, że owa osoba nie ma życia i siedzi na forum 24/7, ale odstrasza swoją obecnością graczy.

-Typek po dramie z @ naiz się nie poprawił, a zachowuje się jeszcze gorzej

DOWODY OCZYWIŚCIE PRZEŚLĘ W WIADOMOŚCI PRYWATNEJ, JEŻELI OSOBA KOMPETENTNA CO DO SPRAWDZANIA PODAŃ SIĘ DO MNIE ZGŁOSI, PONIEWAŻ CHCĘ ZACHOWAĆ ANONIMOWOŚĆ OSÓB, KTÓRE MNIE POPROSIŁY O UDSOTĘPNIENIE OWYCH SS.

Edytowane przez PoLaR
  • Lubię to! 1
  • Smutne. 1
  • Haha! 4

6 godzin temu, PoLaR napisał:

-wyzywa każdego 

Spoiler

image.png.2aa4c910ecd080494816ec4e0f721477.png

??? tftf XD. Jak coś to poproszę te dowody na pw, chętnie przejrzę :KEKW:(PS polecam nie spamić tym ogl bo wtedy wychodzisz na ignoranta :pepeLove:)

6 godzin temu, PoLaR napisał:

-łatwo daje się prowokować, a chyba jak na tą rangę osoba owa nie powinna dawać się tak prosto prowokować

https://youtu.be/UxCg0hr0qhI TFTF? XD

Jestem na nie

W dniu 13.03.2022 o 21:52, xdar1uNqq napisał:

- Jestem i byłem najaktywniejszym UBTkiem; :pepeJAM:

Najaktywniejszym =|= Najlepszym

Na szybko tłumacząc.

-Od dłuższego czasu zaliczasz regres jako osoba, przenikasz toksycznym społeczeństwem, lecz po prostu się cofnąłeś i nie wchodzisz w dramy, a próbujesz obserwować.

-Nie wprowadzasz na forum nic szczególnego, oprócz pokazu braku życia(Piwo na mieście ze mną by ci je znalazło :KEKW:)

-Generalnie jak naiz z kolegami w układach byście sobie Niemców po kasku byli, tylko żebyście się kryli, a potem wspólne grono adoracji ciśnie kogo popadnie(Tylko nie sugeruj mi hipokryzji, bo w porównaniu do was, ja mam psyche każdemu o kim rozmawiam powiedzieć to w twarz :OMEGALUL:).

-Plota jakich mało

Jak przy ostatnim poście, bonio ma nasrane na ciebie dowodów, i nie chce mi się rozwijać moich myśli, więc rzuciłem wszystko po krótce i chętnie każdy mój argument przedyskutuję(Jednakże, pamiętaj, wszystko może być wykorzystane przeciwko tobie w sądzie D:)W mojej opinii żaden z was nie powinien dostać moda, a bonio po prostu powinien wrócić do trzech slotów, bo jesteście obydwoje siebie warci.

• Lubię to! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności