Novu Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Link do Steam: https://steamcommunity.com/id/Novusaki Link do Steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/6_666666_6 https://steamcommunity.com/profiles/76561199220054703 Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Alan, szef, foksi Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Alan - kilkukrotna obraza i sprzedawanie, szef jakieś lipne prowokacje. Foksi jakieś wyzwiska przez pół mapy. Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) HnS Data i godzina zdarzenia: 15;26 - 15;35 +-, 2 runda raczej. Od 7 minuty Mapy sobie oglądacie. Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko hide_skyhouse_dd ;/ + Dostałem muta za nic, mimo iż był jeden admin, lecz twierdzi że to nie on. 1 Dodałem linki do profili Steam Przez Tomgra, 18 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 19 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Alan [mute] 720 nadużywanie, kultura, prowokacje Foksi [mute] 1440 kultura, obraza, naduzywasz szef [mute] 30 prowokowanie Madzia | chrypka [mute] 30 kultura Co do mute'a dla novu to niesłuszny tym razem, dla foksiego za króki. @ DOMINO Z tego co boniek pisał to ktoś z adminów bez konta, bo w SB jest jako bot hihihih // proponuję rozpatrzenie większej kary dla foksiego z uwagi na jego zachowanie i ocenę mute na dzień jako nic. Może jakis tydzień silence'a pomoże :)) <---- Tabela w momencie muta dla domino, bo on będzie wiedział kto stąd ma admina + (Wróbel na ukryj) No to sprawa tego mute dla domino Kary do nadania @ Admin HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMordoWezx Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 nadam jak sm_admin będzie działał poprawnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Po 1. nie sprzedawałem po 2. tyle mam do powiedzenia czekam na ddosy potenzny heckerze bonzo podobno masz moje ip XDDDDDD 2 Spam, UBT już to oceniło Przez Tomgra, 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xMordoWezx Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 37 minut temu, xMordoWezx napisał: nadam jak sm_admin będzie działał poprawnie jednak @ Wrobelnada poniewaz nie mam dostepu do sma narazie 1 Spam Przez Tomgra, 19 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 19 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2022 Podsumowuję: Zgadzam się ze wszystkim z ubt a kary przedstawiają sie następujaco Alan [mute] 720 nadużywanie, kultura, prowokacje Foksi [mute] 10080 kultura, OBRAZA, naduzywasz szef [mute] 30 prowokowanie Madzia | chrypka [mute] 30 kultura Novu sorki za mute ale z tego co pisałeś na pw po dostaniu jego wnioskowałem że przyznajesz się do "wykroczenia" Do przyjęcia /połączenia Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi