PRZEGRYW Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134409327/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/wrubelki/ Nick oskarżonego: Wróbeł Opis sytuacji: Dokładnie jak zaczeła się kolejna mapa podszedłem do kodu by go wpisać przyszedł wróbeł i zaczoł sie wpychać po chwili takiego stania z nim i rambo przy kodzie rambo odszedł a wróbeł zaczoł mnie przepychac/podrzucać komendą dla adminów po czym jak podeszłem zabił mnie komendą. Serwer: Hide And Seek Data i godzina zdarzenia:12:03:2022 19:50-20 Dowody: Demko około 19:50 - 20, mapa Hide_skyhouse_dd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 to było tak ja se poszedłem do kodu z rambem i przylazł przegryw chciałem wpisać kod do kryjówki to powiedziałem żeby się odsunęli rambo sie odsunął a przegryw nie no to mówię przegrywowi żeby się odsunął a on nie chce no to go uderzyłem i po uderzeniu nadal mi utrudniał grę no to 2 raz go uderzyłem i dalej blokował wpisanie kodu no to go zabiłem *Rambo tez mu mówił żeby się odsunął* 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 12 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Od 1:30 Wrubel, Przegryw i Rambo próbują wpisać kod w tablicy. 1;34 przegryw: suń dupe 1;40 rambo: przesuncie sie menele wrobel podrzuca slapem ramba i przegrywa po dwa razy. Wrobel stwierdza, ze on umie wpisać kod i ponownie potrójnie slapuje przegrywa, bo rambo się już odsunął i czekał. Przegryw dalej podbiega do tablicy z kodem, dostaje kolejne 4 slapy, a końcowo w 2;06 dostaje slaya po kolejnym dobiegnięciu do tablicy@ DOMINO 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 W sumie nie wiadomo czyja do końca była wina ALE po slayu Przegrywa , ktoś zapytał się go jaki jest ten kod a on odpowiedział coś w stylu "wpisuję byle jak" (w rozumieniu nie znam kodu klikam po kolei numerki może zgadnę - gracze HNS, którzy kilkukrotnie grali tę mapę powinni wiedzieć że pierwszy kod wpisany musi być "dokładnie" dopiero 2 kolejne kody można "zgadywać") Biorąc pod uwagę jego słowa (Przegrywa) to był winny bo nie znał tego kodu i przeszkadzał we wpisaniu go. Skarga do odrzucenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi