Skocz do zawartości

[Odrzucona]Skarga na Wróbeł

Udostępnij

PRZEGRYW

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198134409327/

Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/wrubelki/

Nick oskarżonego: Wróbeł
Opis sytuacji: Dokładnie jak zaczeła się kolejna mapa podszedłem do kodu by go wpisać przyszedł wróbeł i zaczoł sie wpychać po chwili takiego stania z nim i rambo przy kodzie rambo odszedł a wróbeł zaczoł mnie przepychac/podrzucać komendą dla adminów po czym jak podeszłem zabił mnie komendą.
Serwer: Hide And Seek 

Data i godzina zdarzenia:12:03:2022  19:50-20
Dowody: Demko około 19:50 - 20, mapa Hide_skyhouse_dd

to było tak ja se poszedłem do kodu z rambem i przylazł przegryw chciałem wpisać kod do kryjówki to powiedziałem żeby się odsunęli  rambo sie odsunął a przegryw nie no to mówię przegrywowi żeby się odsunął a on nie chce no to go uderzyłem i po uderzeniu nadal mi utrudniał grę no to 2 raz go uderzyłem i dalej blokował wpisanie kodu no to go zabiłem 

*Rambo tez mu mówił żeby się odsunął*

• WOW MEGA! 1

• Moderator

Od 1:30 Wrubel, Przegryw i Rambo próbują wpisać kod w tablicy.
1;34 przegryw: suń dupe
1;40 rambo: przesuncie sie menele

wrobel podrzuca slapem ramba i przegrywa po dwa razy. Wrobel stwierdza, ze on umie wpisać kod i ponownie potrójnie slapuje przegrywa, bo rambo się już odsunął i czekał. Przegryw dalej podbiega do tablicy z kodem, dostaje kolejne 4 slapy, a końcowo w 2;06 dostaje slaya po kolejnym dobiegnięciu do tablicy

@ DOMINO

• Lubię to! 1
  • WOW MEGA! 1

W sumie nie wiadomo czyja do końca była wina ALE po slayu Przegrywa , ktoś zapytał się go jaki jest ten kod a on odpowiedział coś w stylu "wpisuję byle jak"  (w rozumieniu nie znam kodu klikam po kolei numerki może zgadnę - gracze HNS, którzy kilkukrotnie grali tę mapę powinni wiedzieć że pierwszy kod wpisany musi być "dokładnie" dopiero 2 kolejne kody można "zgadywać") 

Biorąc pod uwagę jego słowa (Przegrywa) to był winny bo nie znał tego kodu i przeszkadzał we wpisaniu go. 

Skarga do odrzucenia

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności