realfejmior Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) fejmiorr Nick admina:(od którego dostałeś bana) DOMINO Długość bana:(Czas bana) perm Data i godzina:(dostania bana) 2022-03-12 12:55 Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) hns Powód bana:(podany przez admina) "bezpodstawne zgłoszenia po raz n-ty + https://forum.arenaskilla.pl/topic/20397-skarga-na-majora-domino/ POZDRAWIAM DOMINO" Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) seek_bloody_street troche yikes ze dajecie perma za pisanie na u@ i obrazliwe nametagi sam domino powiedzial ze jestem zj**any takze ciekawy majorek xdxdxdxdxdxdxdxd 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 12 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2022 Demko dziś bloody_street jakby komus się chciało, powiedziałem coś w stylu że myślę o nim podobnie jak to co ma na nametagu kosy (który był obraźliwy) więc nie powiedziałem tegoco napisałeś Ps dodałem ze chciałbym to powiedzieć otwarcie ale jakoś nie wypada mi 1 To jest odwołanie od bana, nie skarga. Podejmij decyzję w sprawie bana osoby odwołującej się. Przez Tomgra, 13 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 (edytowane) Myślałem że może ktoś ma coś do dodania, jeżeli nie - odwołanie odrzucam tak jak i kolejne pisane przez tego "gracza" Edytowane 13 Marca 2022 przez DOMINO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 13 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi