TiFu Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Nick:TiFu Nick oskarżonego:TEROX Treść: Cały czas robi FK, cały czas wyzywa, brak mutacji, nie ogarnia, zabija na życzniu, Dowody: mapa jb_facebook i jeszcze dwie poprzednie mapy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
♥C1chyKinG™ Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Potwierdzam gościu jest debilem tak jak jest napisane z resztą w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kostek* Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Potwierdzam, z tego co słyszałem to zrobił 2 celowe do na tifu i wyzywa munrodzine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GoriX Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Potwierdzam + wyłudza fajki np. OD MNIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wwawdwdadwdadww Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 potwierdzam, tez mialem na niego pisac skarge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitrek Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Potwierdzam terox nie ogarnia i wyzywa ciagle tifu cytuje: tifu pedał matke sprzedał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravii Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Wszedłem na serwer zobaczyłem jak gracz się zachowuje w ct po czym zrobił 2fk i nie ogarniał. Dostał Ctbana na 360min za wyżej wymienione powody! 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Proszę o nadanie graczowi TEROX jeszcze silence na 1440 minut, gdy tylko pojawi się na serwerze. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tosiek Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi