KIJO Opublikowano 8 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) KIJO Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) mało adminów na serwerze + poprawiłem zachowanie Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) były admina Jb1, arenki 1v1 Jak długo gram w CS:GO?: 3 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 16-22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT)GT Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 5/10 Link do profilu Steam: steam Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 8 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi