p1glock Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Nick:(Na jakim grasz na serwerze) P1Glockowa Nick admina:(od którego dostałeś bana) AntyCheat Długość bana:(Czas bana) Perm Data i godzina:(dostania bana) okkoło 20 min temu Serwer: (Serwer na jakim otrzymałeś/aś bana) hide and seek Powód bana:(podany przez admina) [Little Anti-Cheat 1.6.1] Anti-Duck-Delay Detected Mapa:(Mapa na której dostałeś bana) spongebob Tak troche śmiesznie bo kupiłem vipa i sie spytalem kiedy dostane vipa Do dostało z 4 osoby w tym samy czasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 5 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Prawdopodobnie jest to pierwsza osoba, która odwołuje się od perma z takim powodem (chociaż ACT pewnie wie lepiej) Przy dostaniu bana od "bota" (pluginu anti cheat) z powodem Bhop detected czasami wychwytywało (najprawdopodobniej) macro na klawie lub myszce w tym przypadku wątpię że jest to z tym związane Jeszcze nie jestem obeznany tak z tego typu programami (czitami) więc sprawę zostawiam ACT Chciałbym dodać, że gracz tłumacząc się (najprawdopodobniej) przez kolegę - (XkamileQ) przekazał mi ze rzekomo gracz przy zakupie Vipa pomylił się przy wpisywaniu steam id, więc należy to mieć na uwadze, raczej uwaga do @ xBonio a o pomyłce przekazał mi XkamileQ akurat kilka/kilkanaście min po dostaniu tego perma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 6 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Brak ub @ Początkujący Moderator @ Moderator 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 6 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2022 Odwołanie od bana zostało odrzucone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi