Heryod Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Nick: Heryod Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Przede wszystkim prawie codziennie w godzinach 12, 13 nie ma administracji i na serwerze panuje chaos. (Przykładowo wczoraj około 14:30 w ct "prowadzi" osoba bez mikrofonu i zabija kogo chce). Tego typu sytuację mają miejsce prawię codziennie w czasie gdy nie ma administracji. Po za tym staram się być pomocny oraz miły, nikogo nie obrażam co pokazuje fakt iż nie mam prawie w ogóle commsów. Co prawda w ostatnim podaniu kłamałem ale było to rok temu, ja się od tego czasu zmieniłem przestałem się bez sensu wykłócać itd. W ostatnim czasie jestem bardzo aktywny (Ponad 90 godzin w ostatni miesiąc (W gt widać to na 3 nickach: [Knife] Heryod, [Kapela] Heryod i Heryod)) więc mógł bym pomóc w zachowaniu porządku na serwerze. Doświadczenie w adminowaniu: Na serwerach cs:go żadne. Jak długo gram w CS:GO?: 6 lat W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 12-15 / 17-22 Link GT: https://www.gametracker.com/server_info/137.74.7.15:30050/top_players/?query=Heryod Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/HeryodPL/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Na tak Ogarnia, pomaga, miła osoba, mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 4 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi