ORLYK Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 nick : ORŁYK Wiek: 18 Dlaczego ja mam otrzymać admina? : Mam duże doświadczenie z grą , codziennie przed fc wchodzę się rogrzać i czasami jest nie za miłą atmosfera. Doświadczenie w adminowaniu: Byłem adminem na każdym serwerze +ubt. A teraz na 1vs1 obecnie. Jak długo gram w CS:GO? : z 4 lata. W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczór Link GT: https://www.gametracker.com/player/ORŁYK/51.77.34.138:30006/ znajomość SM: 6/10 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/orlykkocures/ Mikrofon : tak Mutacja głosu : tak Czy przeczytałem regulamin Admina? tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Ta ogar szef krotko trzyma frajerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 niech bedzie na tak ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 na tak ogar +sm +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Na nie Ledwo co wróciłeś z perma Często ci się odkleja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Nie -jesteś oklejony -nie dawno odkupiłeś perma ;v -płaczesz ciągle o logi, których nie dostaniesz -nadal masz aktywną karę (ctbana) na innym serwerze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 2 Marca 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 na nie zachowanie @tomgra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 nah niedojrzały Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 twoja dojrzałość sięga dna, jeżeli wchodzisz z kimś podyskutować, to kończy się na uprawianiu czynności z jego rodziną ledwo co po permie trzeba ci 10 razy tlumaczyć jedną rzecz, bo kiedyś było inaczej, więc dlaczego teraz tak nie ma nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 2 Marca 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Sprawdź się najpierw jako admin arenek. Dodatkowo admini są na nie, więc niech im będzie. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi