Esper Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Nick: Esper Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Mam doświadczenie i siedze na serwie czasem jak nie ma adminów Doświadczenie w adminowaniu: Admin surf + klasy, 1v1, HNS Jak długo gram w CS:GO?: 3000h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: wieczornych 17 - 23 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Vixa] Esper/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Esperek/ Mikrofon: Mam Mutacja głosu: Mam Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 +doświadczenie +wiek +staż Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Nie aktywnosc po 30min to nie jest aktywność jaka powinien mieć admin 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 no spoko monster ale zostaw espera idz podanie na drv2 pisz na tak +ogar +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 na tak + doświadczenie + wiek + dobry kolega - aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Na Tak +doświadczenie +ogarnia +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gracu Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Na +doświadczenie +pomocny +wiek +mutacja +/-gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 Tak doswiadczenie ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 (edytowane) Opinia Sebcia mnie przekonała Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 1 Marca 2022 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi