acti Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Od czego by tu zacząć.. Ostatnio mainstreamowe jest gadanie ile jest się na as itp itd, niech będzie. Jestem tu już 6 czy tam 7 rok, za czasów jak jeszcze nie żadnego serwera cs:go i z obecnych właścicieli "czarnuchem" był tylko illuś, a benia to całkiem jeszcze na sieci nie było.. No trochę tu jestem i kiedyś "coś tam robiłem", ale teraz jestem po pięknym akcie retirementu i całkiem dobrze mi z tym. Na serwerach nie gram, ale forum i ludzi mogę chętnie ocenić i porównać do przeszłości.. Generalnie to forum... Zacznę od strony samej w sobie, ta zmienia się na dobre mimo syfiastego hostingu i (nadal (moim okiem)) wersji open beta. Kontent forum jest całkiem family friendly, ale takie tu community. Przechodząc do ludzi to przez te wszystkie lata ubyło dojrzałych graczy/forumowiczów, ewentualnie są, ale w cieniu idiotów, głównie przez to, że mogę na palcach policzyć ile tutaj jest osób, z którymi jestem w stanie normalnie porozmawiać o czymkolwiek nie czując się zdegradowany umysłowo. W skrócie widzę za dużo debili, ale forum wychodzi z epoki kamienia. Nie jest to zbyt wartościowy trade, ale to się i tak już nie zmieni. A i discord nie żyje trochę, ale bez ludzi nie da rady go ożywić. enjoy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Jedna z najlepszych opinii, a przede wszystkim szczera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
easyy Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Secret_Service Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 (edytowane) elegancka opinia Edytowane 23 Marca 2019 przez Secret_Service Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Midoriya Opublikowano 23 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2019 Ja jestem jednym z tych idiotów, ale zgadzam się z wszystkim co napisałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dank Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Kolejna dobra opinia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefisTo Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Pinkniisia opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GBM Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Pięknie napisane, aż się łezka w oku kręci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kopek Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Dobra Opinia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gawron Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Dobra opinia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hemoglobina Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi