Skocz do zawartości

acit vs opinia [DMD, SSS, NO DAMAGE!!!!]

Udostępnij

acti

Rekomendowane odpowiedzi

Od czego by tu zacząć.. Ostatnio mainstreamowe jest gadanie ile jest się na as itp itd, niech będzie. Jestem tu już 6 czy tam 7 rok, za czasów jak jeszcze nie żadnego serwera cs:go i z obecnych właścicieli "czarnuchem" był tylko illuś, a benia to całkiem jeszcze na sieci nie było.. No trochę tu jestem i kiedyś "coś tam robiłem", ale teraz jestem po pięknym akcie retirementu i całkiem dobrze mi z tym. :FeelsOkayMan: Na serwerach nie gram, ale forum i ludzi mogę chętnie ocenić i porównać do przeszłości..

Generalnie to forum... Zacznę od strony samej w sobie, ta zmienia się na dobre mimo syfiastego hostingu i (nadal (moim okiem)) wersji open beta. Kontent forum jest całkiem family friendly, ale takie tu community. Przechodząc do ludzi to przez te wszystkie lata ubyło dojrzałych graczy/forumowiczów, ewentualnie są, ale w cieniu idiotów, głównie przez to, że mogę na palcach policzyć ile tutaj jest osób, z którymi jestem w stanie normalnie porozmawiać o czymkolwiek nie czując się zdegradowany umysłowo.

W skrócie widzę za dużo debili, ale forum wychodzi z epoki kamienia. Nie jest to zbyt wartościowy trade, ale to się i tak już nie zmieni.

A i discord nie żyje trochę, ale bez ludzi nie da rady go ożywić. :PepeHands:

enjoy

• 2 tygodnie później...
  • raven zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności