Drzymsoon Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) DRZYMSOON_♕ Wiek: 16 Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) mialem juz admina na hns i mysle ze będe dobrym adminem oraz bede zapobiegal w wchodzeniu na txt itp Jak długo gram w CS:GO?: ponad 4 lata W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15 22 Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) https://www.gametracker.com/player/[vixa] Drzymsoon_♕/185.30.124.110:30040/ https://www.gametracker.com/player/[MeneL] Drzymsoon_♕/185.30.124.110:30040/ Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198428100576/ Mikrofon: (Tak/Nie) Tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Na tak ziom ogarnia wiek Miał jusz admina na HNS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 na tak +ogar +nie jest ego topem +mial admina juz na hnsie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 +wiek Na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nie wiem można Na ta Nie wiem jak tam z twoim zachowaniem na serwie +wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Na nie, - Wysyłałeś ss'y z adminowego czatu innym graczom [np na temat perm gaga/muta fejmika], co jest moim zdaniem dziwnym zachowaniem. Oczywiście ss to nic złego, tylko ty przesyłałeś bardzo dużo treści po za adminowy czat. - Po odejściu napisałeś na discordzie, że zrezygnowałeś z admina więc będziesz robić patologię czy coś w tym stylu [nie mam już niestety tego ss'a]. Treść screena mogła być lekko inaczej sformułowana, jednak sens wypowiedzi był dalej taki sam. - Wchodziłeś na serwer i specjalnie prowokowałeś innych graczy, byłeś dla nich nie miły lekko rzecz ujmując. - Wojna pomiędzy Poryju oraz Tobą jeszcze nie tak dawno. - Miałeś admina i zamiast nadać karę od razu to czekałeś aż gracz będzie się z Tobą spinał bądź prowokował [w tym przypadku skarga była odrzucona, bo nie wyzywałeś AKURAT na tym demku]. - Dziwne wypowiedzi na forum.. czyli np takie: 1 post / 2 post / 3 post - Skarga, podczas której zrezygnowałeś z admina na HnS: klik - Nie jesteś stworzony by być adminem [ a przynajmniej nie na tą chwilę ]. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakubiebie Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Jestem na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smolin Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 na nie zgadzam się z Adminem @ uSzanowankoo"Nie jesteś stworzony by być adminem [ a przynajmniej nie na tą chwilę ]." -słaba znajomość SM - słabo sobie radziłeś jako admin 1 Poprawiłem post na prośbę autora [wcześniejsza notka znika :v] Przez uSzanowankoo, 27 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 na nie ostatnio prowokacje na forum -zachowanie jak poprawisz to moze bede na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Oczywiście, że tak! -troszke toxic +Nie ma kija w dupie +Ogarnia +Był adminem // doświadczenieq +Obecna administracja, jest zbyt spięta, a ty raczej podchodzisz z luzikiem do każdej sytuacji. +Wiek +/-Aktywność 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie nie ogarniasz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alan Opublikowano 1 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2022 JESTEM NA NIE +Wiek +Poprzedni staż -Wojna z poryju -Mutacja -Toxic -Mało ogarniaPozdrawiam ~Kushkomat 1 Zakaz używania koloru zielonego oraz czerwonego, jeśli nie jest się moderatorem bądź administratorem sieci. Przez uSzanowankoo, 2 Marca 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DOMINO Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Powody wyżej, głównie @ uSzanowankooi @ smolin Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Edytowane 2 Marca 2022 przez DOMINO 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi