Heniohamulec Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) Nick: Heniohamulec Wiek: 15/16r Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Ogólnie to chciałbym się przyczynić do dalszego rozwoju serwera a zauważyłem, że na serwerze dosyć często brakuje kogoś kto mógłby rozwiązać jakiś problem aktualnie panujący na serwerze (np. Gracz który w drużynie CT freekilluje wszystkich, albo nie posiada mikrofonu i blokuje możliwość prowadzenia gry innym użytkownikom). Jeśli chodzi o doświadczenie w zakresie bycia adminem serwera JB to posiadam w miarę duże, aczkolwiek też nie jest jakieś ogromne. Co do samego JB gram na tym trybie od 3-4lat była przerwa z 1rok lub 2.No co tu więcej mogę dodać, chce sprawdzić swoje siły w zakresie bycia adminem na tym Trybie Doświadczenie w adminowaniu: Admin 1vs1/Admin OnlyMirege Jak długo gram w CS:GO?: 4lata 2862h W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 15-24 czasami do 6 Link GT: https://www.gametracker.com/player/[Knife] Heniohamulec/137.74.7.15:30050/ Pierwszy mój GT od powrotu (minął Miesiąc) miałem nieco inny nick z spacjami i w tym momencie nie mam jak jego znaleźć (aktywność była dobra). Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/Heniohamulec/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 25 Lutego 2022 przez Heniohamulec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 tak +ogar +aktywnosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 No anlaki Sensik, ale jestem na . -od momentu gdy zacząłeś grać na JB stałeś się toksyczny -jesteś mało ogarnięty -potrafi ci psycha siąść i to mocno z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heniohamulec Opublikowano 25 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) 9 minut temu, Asko napisał: No anlaki Sensik, ale jestem na . -od momentu gdy zacząłeś grać na JB stałeś się toksyczny -jesteś mało ogarnięty -potrafi ci psycha siąść i to mocno z tego co pamiętam Co do psychy moja psychika nie jest twoim interesem umiem sobie poradzić w ciężkich sytuacjach,porada popracuj nad swoją. proszę o jakiś dowód toksyczności Edytowane 25 Lutego 2022 przez Heniohamulec 1 1 Nie wypowiadaj się pod własnym podaniem Przez Tomgra, 25 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 (edytowane) sorry na nie -krotko grasz -niedawne dengu za granie na serwerze podczas nieobecnosci pewnie bedzie tak na jb +gt jedyny plusik Edytowane 25 Lutego 2022 przez fejmiorrPdw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 25 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2022 Nie -mental Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 ×wiek Na tak 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nie toxic mnie ogar 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Nie Mental Dengu Wypowiadanie sie pod swoim podaniem (chyba @ Asko wjechał mu na psyche xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 26 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 (edytowane) na nie -mental -dengu Edytowane 26 Lutego 2022 przez Crayzies Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 26 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2022 Podanie odrzucone na prośbę autora Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi