Skocz do zawartości

[Odrzucone] podanie sebcia ;3 chyba ostatnie na ten czas

Udostępnij

sebcio

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: (Na jakim grasz na serwerach) sebcio
Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) Jestem aktywny, pomocny. Dużo graczy, mało adminów na serverze, duży młyn. Nie da się fajnie grać bez admina na servie ;v Myślę, że dobrze będę się sprawował na stanowisku admina. Chciałbym chociaż się dostać na okres próbny
Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) nie mam
Jak długo gram w CS:GO?: 1973 godzin
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: 18-21/22
Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) 
NAJWIĘKSZA AKTYWNOŚĆ -> https://www.gametracker.com/player/[HARD] sebcio/137.74.7.15:30050/
AKTUALNY -> https://www.gametracker.com/player/[Amen] sebcio/137.74.7.15:30050/
Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 3/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/sebciofan/
Mikrofon: (Tak/Nie) Tak

Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) Nie
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

baner.jpg

• Haha! 1

Zakaz używania koloru zielonego bądź czerwonego jeśli nie jesteś rangą wyższą.

Przez uSzanowankoo,

Jaki gracz będzie się słuchać 12-latka? Mikrofon też masz średni bo słychać jakbyś w słoiku siedział. Poczekaj z 3 lata i wtedy pisz podanie a nie spamujesz tymi podaniami. To SM 3/10 też pewnie zakłamane. Jedyne co na plus to aktywność jak to zawsze bywa w takich podaniach. Mówisz, że mało adminów  a jakoś nie widzę żadnych skarg, czyli serwer jest w miarę ogarnięty przez adminów i najczęściej jest jakiś admin. NIE

17 minut temu, ToruT napisał:

Jaki gracz będzie się słuchać 12-latka? Mikrofon też masz średni bo słychać jakbyś w słoiku siedział. Poczekaj z 3 lata i wtedy pisz podanie a nie spamujesz tymi podaniami. To SM 3/10 też pewnie zakłamane. Jedyne co na plus to aktywność jak to zawsze bywa w takich podaniach. Mówisz, że mało adminów  a jakoś nie widzę żadnych skarg, czyli serwer jest w miarę ogarnięty przez adminów i najczęściej jest jakiś admin. NIE

poczekaj se 3 lata do upadku sieci 

Za okresem próbnym 

+chęci 

+aktywność 

-sm 

45 minut temu, ToruT napisał:

yikes 

Na Tak

+chęci 

+ogarnia 

+jest mega ogarnięty jak na 12 latka 

• Haha! 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności