KonradB Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Nick:konradb Wiek:14 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:wydaje mi śie że jestem odpowiednim kandytatem na admina JB dbam o dobro serwera i chce byc kolejną ręką do pomocy bo wiem jaki chaos sie dzieje na serwere JB Doświadczenie w adminowaniu:byłem adminem w 1 rok np only awp Jak długo gram w CS:GO?: 2016 W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: szkoła 14:30 -24:00 wakacje weekand 11:30-3:00 jak nie ma osób do godziny 3:00 wychodze Link GT:GameTracker.com : What's New Znajomość SM: 8/10 Link do profilu Steam: Steam Community :: KonradB Mikrofon: tak mutacja głosu:nie Czy przeczytałem regulamin Admina? tak Edytowane 21 Lutego 2022 przez KonradB przypadkowe wysłanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SchMidT Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 1. Brak linku gt 2. Brak linku do profilu steam 3. Od poprzedniego odrzuconego podania nie minelo 7 dni. Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi