Skocz do zawartości

[Przyjęte] Podanie na admina

Udostępnij

Leszczu

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: : Leszczu
Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Dlaczego uważam ,że to ja powinienem zostać adminem?
Ponieważ: Wchodzę na serwer prawie codziennie oraz chce pomóc serwerowi w zdobywaniu większej ilości graczy. oraz przez ten czas zauważyłem 
,że mała lecz nadal pewna ilość graczy przychodzi powyzywać oraz ponaśmiewać się z graczy np. osoby mające 10 lat. Ludzie którzy chcą obrażać ludzi oraz zaszkodzić serwerowi powinni dostać muta,

a i tak jestem często na serwerze więc chciałbym ,żeby nie było takich sytuacji.

Doświadczenie w adminowaniu: Prawie zerowe
Jak długo gram w CS:GO?: 3/4 lata (1218 godzin w csgo) , (96 godzin na serwerze)
W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: gram zazwyczaj od 15/16 do 20/22 ,lecz robie sobie przerwę w każdą niedziele
Link GT:
1 - https://www.gametracker.com/player/[BenZ] Leszczu/185.30.124.110:30000/
Znajomość SM: 4/10
Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198963697960/
Mikrofon: Tak
Mutacja głosu: Tak
Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak

Edytowane przez Leszczu

Dostaniesz szansę ,

Jesteś aktywny, pomocny, ogarnięty

Oczywiście będą warunki, o których porozmawiamy.

Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam).
Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam:  steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot

*Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio.

Aplikant został przyjęty na stanowisko.
Edytowane przez invi

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności