Leszczu Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) Nick: : Leszczu Wiek: 15 Dlaczego ja mam otrzymać admina?:Dlaczego uważam ,że to ja powinienem zostać adminem? Ponieważ: Wchodzę na serwer prawie codziennie oraz chce pomóc serwerowi w zdobywaniu większej ilości graczy. oraz przez ten czas zauważyłem ,że mała lecz nadal pewna ilość graczy przychodzi powyzywać oraz ponaśmiewać się z graczy np. osoby mające 10 lat. Ludzie którzy chcą obrażać ludzi oraz zaszkodzić serwerowi powinni dostać muta, a i tak jestem często na serwerze więc chciałbym ,żeby nie było takich sytuacji. Doświadczenie w adminowaniu: Prawie zerowe Jak długo gram w CS:GO?: 3/4 lata (1218 godzin w csgo) , (96 godzin na serwerze) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: gram zazwyczaj od 15/16 do 20/22 ,lecz robie sobie przerwę w każdą niedziele Link GT: 1 - https://www.gametracker.com/player/[BenZ] Leszczu/185.30.124.110:30000/ Znajomość SM: 4/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198963697960/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: Tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: Tak Edytowane 20 Lutego 2022 przez Leszczu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HYPE_Matthew Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) jestem na tak aktywny pomaga -troche mało znajomości sm Edytowane 20 Lutego 2022 przez HYPE_Matthew Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 +gt +/- doświadczenie +mała ilość adminów Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafis Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 +GT +Mutacja +-Doświadczenie +-SM +Malo adminow na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak Aktywność Sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 nie dopiero co probnego nie zdales Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 na nie ledwo co okresu probnego nie zdales -masz mute od valve XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 na tak +aktywność +pomocny +mutacja -doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktooor Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak +Aktywność +Mało adminów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tak malo adm akty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 nie - mute valve nie każdemu chce się dawać unmute co 10minut (tyle trwa zazwyczaj mapa) żebyś mógł powiedzieć ostrzeżenie - toxic + aktywność Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 +wiek +akty Na tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiczuMily Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Na tak szansę można dać +ogarnięty +gt +/- wydaje się w porządku osobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
INVI Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 (edytowane) Dostaniesz szansę , Jesteś aktywny, pomocny, ogarnięty Oczywiście będą warunki, o których porozmawiamy. Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. Edytowane 21 Lutego 2022 przez invi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi