Kvba Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Siema próbuje dodać grafikę do posta na pytanie dnia (dokładnie ta https://imgur.com/a/xBjRoH4) i wie ktoś czemu ciągle wyskakuje ten błąd Dodam że grafika waży 17mb a max jest 48mb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rastafari Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 (edytowane) @ _Kuba_ Zobacz zakładkę "Moje załączniki". Jeżeli masz wykorzystane 100%, zgłoś się do Bonia z prośbą o usunięcie plików z tej zakładki. Zakładka "Moje załączniki" posiada ograniczoną możliwość mb do wykorzystania, a dokładnie 97 mb. Limit wykorzystanych mb można oszczędzać sprawdzając, ile dany plik waży, kiedy masz zamiar go wstawić do tematu. Wskazówka. Najlepiej pobierać pliki, które ma się zamiar wrzucić do tematu, ponieważ kopiowanie plików GIF (których używasz w Dziale Redakcji) może użyć nawet do 2 mb w zależności od wagi pliku. Jeżeli masz dalej ten problem, pisz- postaram Ci się pomóc, jak mogę. Edytowane 18 Lutego 2022 przez rastafari Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kvba Opublikowano 18 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 3 minuty temu, rastafari napisał: @ _Kuba_ Zobacz zakładkę "Moje załączniki". Jeżeli masz wykorzystane 100%, zgłoś się do Bonia z prośbą o usunięcie plików z tej zakładki. Zakładka "Moje załączniki" posiada ograniczoną możliwość mb do wykorzystania, a dokładnie 97 mb. Limit wykorzystanych mb można oszczędzać sprawdzając, ile dany plik waży, kiedy masz zamiar go wstawić do tematu. @rastafariW tej zakładce mam wykorzystane 95mb z 488mb więc to chyba nie przez to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 19 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2022 Sprawa została wyjaśniona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi