ORLYK Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Nick: ORŁYK Imię: Krzysztof Wiek: 17 Dlaczego ja mam otrzymać rangę UBT?: Ponieważ potrafię oceniać demka zgodnie z prawdą, jestem osobą obiektywną, mam teraz nawet dość dużo czasu A jak widać skarg na forum nie brakuje więc chciałbym pomóc myślę że regulamin znam każdego serwera bardzo dobrze więc w ocenianiu demek nie będę mieć problemu z karami. Mimo myślę że teraz przyda się dodatkową para rak do rozpisywania skarg z jb. wracam po permie ale co tu sie dzieje to sie w głowie nie mieści licze na równe traktowanie mnie jak innych. jako ubt nigdy nie było sytuacji ze nie rozpisałem demka ani nie ukarałem złego gracza. Można zobaczyć jak sie sprawowałem jako ubt/ sam zrezygnowałem z braku czasu co też mozna zobaczyć. Doświadczenie w ocenianiu demek: Już posiadałem ubt i wykonywałem prace bardzo dobrze co świadczy po komenatrzach z starego podania rozpiski były dokładne bez faworyzacji Przyjęte podanie . Jak długo gram w CS:GO?: W CS:GO około 4 lata. Aktualnie na moim profilu widnieje 1400h. Ile czasu poświęcam forum dziennie: Na forum chętnie zaglądam w każdym wolnym czasie, co zdarza się bardzo często. Znajomość SM: 6/10 Kontakt: TS,Steam,Forum,Discord.FB 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Aplikant musi aktywnie uczestniczyć w życiu Forum. Aplikant musi mieć co najmniej 40 postów na Forum. Unbana otrzymałeś w sobotę [12.02.2022]. Aplikacja została odrzucona. P.S Nie interesuje mnie twoje MK [liczba postów]. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi