Dixit1337 Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 (edytowane) Nick:FenomenaL Wiek: 13 3 najlepsze prace: 2 linki do zleceń: Używany program: Gimp Doświadczenie w grafice:Zajmuję się tym ponad 4 tygodnie,pracowałem kiedyś dla jakiegoś youtubera (nie pamietam jaki nick i ile subow ale około 100k) Coś o sobie:Jestem miła,szczęśliwą i wesoła osobą lubię bardzo pracować nad grafikami po to by być coraz lepszy itp. mi bardzo pomaga w robieniu grafik/avatar/baner/sygnatura/ to jak osoby na to zareagują jak dobrze to idę robić dla innych a jak się ni spodoba to próbuję robić cały czas lepszą grafikę dla osoby. :D Edytowane 22 Marca 2019 przez doxiak22985 1 2 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
✪ rudyBiceps ツ Opublikowano 22 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2019 Na ten moment wszystkie miejsca są zajęte. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi