Skocz do zawartości

[Odrzucona]skarga na admina Kokonka

Udostępnij

ponczek

Rekomendowane odpowiedzi

Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze)-

Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę)- 

Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) Kokonek
Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) Admin wyrzuca drugiego admina za ,,Time out"  nie wiem czy specjalnie czy nie ale sie okaże :) 
Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) JB

Data i godzina zdarzenia: 16.02.2022 21 34
Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demko jb_arcade_b4

Edytowane przez Tomgra
  • Smutne. 1

Zmieniłem nazwę tematu

Cytat

1. Nazwy tematów muszą określać ich treść.

Przez Tomgra,

Tak, to prawda że mnie wyrzucał lecz robił to na moją prośbę, chciałem żeby mnie wyrzucił ponieważ dostałem laga a jeśli by mnie nie kicknął to wywaliło by mi cs'a. Sam pisałem mu o tym na steam. Dodał do tego powód timed out żeby było wiadomo że faktycznie mnie wyrzuciło, dodatkowo jeśli by mnie nie kicknął podczas mojego laga to jeśli by się coś działo to byłbym w to zamieszany totalnie o tym niewiedząc ponieważ jak już wspomniałem dostałem laga. W każdym razie nie mam za złe że to zrobił i nawet w pewnym stopniu mu dziękuje ponieważ jeśli była by skarga na tamtą mapę i bym dostał laga to mógłbym samemu zostać zdegradowany nie z mojej winy.

• Administrator Forum

Jest to drobne przewinienie , dodatkowo jeśli rzeczywiście by to przeszkadzało kickowanemu adminowi, to powinien to zgłosić do major admina serwera.

42 minuty temu, PoLaR napisał:

Tak, to prawda że mnie wyrzucał lecz robił to na moją prośbę, chciałem żeby mnie wyrzucił ponieważ dostałem laga a jeśli by mnie nie kicknął to wywaliło by mi cs'a. Sam pisałem mu o tym na steam. Dodał do tego powód timed out żeby było wiadomo że faktycznie mnie wyrzuciło, dodatkowo jeśli by mnie nie kicknął podczas mojego laga to jeśli by się coś działo to byłbym w to zamieszany totalnie o tym niewiedząc ponieważ jak już wspomniałem dostałem laga. W każdym razie nie mam za złe że to zrobił i nawet w pewnym stopniu mu dziękuje ponieważ jeśli była by skarga na tamtą mapę i bym dostał laga to mógłbym samemu zostać zdegradowany nie z mojej winy.

Skarga została odrzucona.
Edytowane przez Tomgra

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Polityka prywatności