xEasy66 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Nick: (Na jakim grasz na serwerach) xEasy66Wiek: 15Dlaczego ja mam otrzymać admina?: Jestem pomocną, miłą, opanowaną osobą która chętnie wspomoże administracji ponieważ dużo się ostatnio dzieje na JB. Zrozumiałem wszystkie błędy które popełniałem jako admin i to się więcej nie powtórzy. Doświadczenie w adminowaniu: Wielokrotny admin dr i nie tylkoJak długo gram w CS:GO?: 4 lata okołoW których godzinach najczęściej gram na serwerze?: Wieczorne - Późno w nocyLink GT: https://www.gametracker.com/player/[Ninje] xEasy66/137.74.7.15:30050/Znajomość SM: 5/10Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/xEasy66/ Mikrofon: Tak Mutacja głosu: TakCzy przeczytałem regulamin Admina?: Tak SID: STEAM_0:0:216583325 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 ta +ogar Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bekashi Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 na tak + ogar + big knaga + doświadczenie + pije somerki w warszawie + zdaje w tym roku egazmin osmoklasisty + sm + da sobie rade chłopak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Na tak Dobre mikro, prezentował je Ogarnia jak mu się zachce miał admina ale przez skargę stracił jakąś ostatnia szansa jak Janek dostał już 4 raz w przeciągu 12 miesięcy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baltek Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Tak Nawet ogarnia Oddaje Liga życiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Tak +daje info ts +ogar +noob +kox +gt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 na tak +miły +aktywny +pomocny +staż +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kokonek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Na tak Poprawił zachowanie, poradzi sobie i na doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 4 godziny temu, Kokonek napisał: Osobiście, według mojej opinii nie nadajesz się na admina, dlaczego? Niedawno (przedwczoraj) prawie ci już wlepiałem muta za nieustanne prowokacje/muty itp. ale w ostatniej chwili i po ostatnim ostrzeżeniu się uspokoiłeś. Pisząc w podaniu że jesteś osobą miłą trochę zbyt podkoloryzowałeś swoje zachowanie, już bardziej na ts'ie jesteś miły niż na serwerze. Twój mute na 12h za obrazę rodziny również nie pomaga w twojej sytuacji gdzie potrafisz wejść, zacząć prowokować i po chwili wyjść. Według mnie jeszcze za wcześnie, pokaż swoją poprawę na serwerze to wtedy będę na tak. Na nie rozpisałeś się a sam nie wiem czemu admina dostałeś XDDDD Na Tak +wiek +były admin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Tak ogsr mial juz admina na jb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak +ogar -trocxhe cringe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diamont Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 tak +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kenrau Opublikowano 16 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2022 Tak +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Syder Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Na tak +Ogar +Doświadczenie +sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 na tak +doświadczenie +sm +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 podobnie jak kolega rajek nie ogarnia ct jestem na nie ;c 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waldbeN Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 tak jezeli spytasz sie go o cos zwiazanego z regulaminem to dostaniesz odpowiedz bez czekania niewiadomo jak dlugo zdaje sie byc pomocna osoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
watazka Opublikowano 17 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2022 Tak +Doswiadczone bhop player +ogar +ogar +doswiadzczenie +powaznosc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OnlyWin Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 + aktywność + doświadczenie + ogar Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tetsuya Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 W dniu 15.02.2022 o 22:59, xEasy66 napisał: Wiek: 15 Mentalny 13 latek +sm +doświadczenie Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novu Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 Tak +Ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D4MQ Opublikowano 18 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2022 na tak +ogar +aktywny +doświadczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 24 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2022 Napisz do Major Admina* lub Opiekuna Serwera* prywatną wiadomość na forum, podając odpowiednie informacje(link do podania, link do profilu Steam). Dodaj swój SID do profilu na forum i zaproś naszego bota do znajomych na Steam: steamcommunity.com/id/arenaskilla_bot *Jeżeli na serwerze nie ma Major Admina, ani Opiekuna Serwera, to zwróć się do xBonio. Aplikant został przyjęty na stanowisko. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi