ToJaRogue Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198136226600/ Link do steam oskarżonego: https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Nick oskarżonego: ?$Monster$# Opis sytuacji: byla na poprzedniej mapie w ct slusznie 1 runde ale polar mowil ze nawet jak ktos byl 1 runde ma wyjsc Serwer: jb_facebook Data i godzina zdarzenia:18:50-18:55 okolo Dowody: Demko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 wbilem na last runde i dalem hns wiec moge siedziec w ct Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 (edytowane) Potem powiedziałem, że wywalone, bo każdy mówił co innego. Więc podsumowując nie bylo mnie na poprzedniej mapie i nie wiedziałem kto był w ct na poprzedniej mapie, abym mógł ew kogos wywalić z ct Edytowane 15 Lutego 2022 przez PoLaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToJaRogue Opublikowano 15 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 1 minutę temu, PoLaR napisał: Potem powiedziałem, że wywalone, bo każdy mówił co innego. Więc podsumowując nie bylo mnie na poprzedniej mapie i nie wiedziałem kto był w ct na poprzedniej mapie, abym mógł ew kogos wywalić z ct skarga to skarga 2 minuty temu, #$Monster$# napisał: wbilem na last runde i dalem hns wiec moge siedziec w ct nie zmienia to faktu ze byles w ct na poprzedniej mapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 15 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Skarga za to że ktoś ci nie wyszedł z ct? Małe przewinienie. @ Moderator @ Początkujący Moderatorodrzut. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 15 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2022 Skarga została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi