KIJO Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 1. krok. odpalamy przeglądarkę po czym wpisujemy do niej GameTracker 2. krok wchodzimy w pierwszy link który nam się pokaże 3. krok wchodzimy w "SERVERS" które znajduję się na górze 4. krok gdy pokaże nam się pasek wyszukiwania serwera wykonujemy zastępujące czynności SEARCH BY zostawiamy on jest nie potrzebny MATCHING wpisujemy Arenaskilla (wyszukuje to serwery danej sieci) PLAYING wybieramy grę Counter Strike Globak Offensive LOCATED IN wybieramy lokalizacje Polska/Poland 5. krok wybieramy serwer 6. krok po wybraniu serwera zjeżdżamy na dół, potem klikamy w to miejsce następnie wpisujemy nick gracza którego chcemy sprawdzić aktywność PRZYKŁAD klikamy SEARCH (język zależy od naszych ustawień, w moim przypadku mam po angielsku) i włala mamy całą aktywność o danym użytkowniku mam nadzieję że komuś pomogłem. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ferber Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 - jest już tyle takich poradników że to jest żenada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebcio Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 (edytowane) + ja nie umiałem sprawdzać kiedyś bo nikt mi nie powiedział jak ;c Edytowane 14 Lutego 2022 przez sebcio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Było tego już sporo - 1 Przez uSzanowankoo, 14 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Było - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 - Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartaz Opublikowano 14 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2022 Zamykam na prośbę autora. Temat został przeniesiony do kosza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi