Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) Typ Grafiki: SygnaturaTematyka: Piłka nożna, głównie juventus(Paulo Dybala, del Pierro)Wymiary: Maksymalne jakie są na sygnaturkę tu; chyba Załózmy, ze 1000x700Kolorystyka: JasnaNapis/y: xdar1uNqqInne uwagi: Najlepiej, żeby praca była podobna do aktualnej. Chcę odświeżenia, ale temat ten sam. Rozmiar może być inny. Zależy mi by na grafice byli obaj panowie. Najlepiej, żebyście się wzorowali z mojej aktualnej sygnaturki ;v Edytowane 13 Lutego 2022 przez xdar1uNqq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 1 minutę temu, Wrobel napisał: Zamysł w miare dobry, aczkolwiek czcionka jest strasznie słaba ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Spoiler Spoiler Jak coś zmienić to pisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 17 minut temu, Terminator napisał: Ukryj zawartość Ukryj zawartość Jak coś zmienić to pisz. Czcionka w tym górnym jest dobra, ale zdjęcie jest zbyt rozmazane, najwidoczniej format jest za mały ;v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Teraz, xdar1uNqq napisał: Czcionka w tym górnym jest dobra, ale zdjęcie jest zbyt rozmazane, najwidoczniej format jest za mały ;v jest rozmazane bo rozmazałem xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Terminator Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Spoiler Spoiler Jak dalej coś nie pasuje to pisz. // uszaty: Dodaje: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 13 Lutego 2022 Autor Moderator Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Teleturniej wygrywa praca Terminatora. Strzałeczka mistrzuniu @ uSzanowankoo Wykonane 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
uSzanowankoo Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Zlecenie zostało wykonane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi