#$Monster$# Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Link do steam: (Twój steam na jakim grasz na serwerze) https://steamcommunity.com/id/MonsterIdol/ Link do steam oskarżonego: (Link do steam, na którą składasz skargę) nie mam Nick oskarżonego: (Nick osoby, na którą składasz skargę) rajek Opis sytuacji: (Co takiego zrobiła osoba oskarżona, że zasługuje na bana) po 1 admin sie na mnie uwzia bo mi daje muta na 60min z powodem kultura jak raz powiedzialem do saxy "zamknij dupe"(wczesniej nawet nikogo nie obrazilem ani nie powiedzialem nic brzydkiego) po 2 admin nie ogarnia daje zakaz wychodzenia z celi potem chyba bezruch pod markerem w kazdym razie trzeba bylo wyjsc z celi i kto wyszedl to zabil a nie byl do odwolania po 3 podoba sytuacja ok. 9:40 daje w poprzedniej rundzie zakaz skakania a w next rundzie zabija osoby ktore stoja pod markerem i skacza XD (w tej rundzie nie bylo zadnych zakazow) Serwer: (Na jakim serwerze wydarzyło się przewinienie) jb Data i godzina zdarzenia: cos kolo 9:40 i 10:45 Dowody: (Screeny/ logi serwera, a w przypadku dema- dokładny czas zdarzenia) demka 1 1 Zmieniam nazwe tematu. Przez uSzanowankoo, 11 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) 1 w przypadku twoich commsow miałem prawo dać Ci muta Powinieneś się wgl cieszyć ze tylko mute na 60 a nie na więcej 2. Ja jako admin też mam prawo pomylić się z poleceniami Ja sam przeanalizuje to demko i dokładnie sprawdzę Jeszcze dodam tu od siebie filmik od wdsaxy na którym widać freekilla którego zrobiłeś Ponieważ to było prowokacja nie miałeś prawa go zabić @ #$Monster$# sory za plynnosc, zmienila sie podczas skrocenia filmu.mp4 Edytowane 11 Lutego 2022 przez rajek1908 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#$Monster$# Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 (edytowane) nie widze wszystkiego co sie dzieje na mapie skad mam wiedziec kiedy jest prowokacja a kiedy nie XD poza tym saxa zamiast wywalic bron pobiegl sobie z nia dalej a chcial wyrzucic jak zaczalem go strzelac Edytowane 11 Lutego 2022 przez #$Monster$# Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 (edytowane) jb_urwis Polecenia : Totalny bezruch do odwolania Bezruch do odwolania zakaz wychodzenia z celi Po czym rajek dal marker i dal bezruch podmarkerem i zabil flobaka i gofera Nastepnie byla zabawa pierwsza reakcja na wybeiranie byl zakaz skakania wiec nikt nie podskoczyl, nastepnie rajek odwolal bezruch i zakaz skakania i wszyscy poszli na ruletke Po ruletce rajek zrobil pierwsza reakcje na punkty i zabij osobe ktora byla pierwsza bo podskoczyla Nastepnie runda 1:3 poczatek naduzywanie/prowokacje admini nie reaguja (rajek i kayzer) i to trwa chyba do konca mapy co do muta to troche za ostro moim zdaniem powinien byc na max ostrzezenie wdsaxa 2razy wyzywal/prowokowal/naduzywal i zero reakcji od adminow wiec faworyzowanie gracza ba_jail_umbrella co do drugiej mapy admin zrespil graczy. @ naiz co do adminow - spią jak zawsze ;> wdsaxa mute 360 - prowokacje/obraza/naduzywanie pomocna dłon @ Asko @ blumek Edytowane 13 Lutego 2022 przez kingu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 13 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2022 Skarga została przyjęta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi