Bekashi Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) Nick: (Na jakim grasz na serwerach) Bekashi Wiek: 16 (rocznikowo 17) Dlaczego ja mam otrzymać admina?: (Przekonaj nas, że jesteś odpowiednim kandydatem) W ostatnim czasie mam bardzo dużą aktywność i nie mam zamiaru tego zmieniać, bo aktualnie nie gram w nic innego niż w cs go. Lubię pomagać graczom i gdy takowa sytuacja się nadarza staram się pomóc. Jestem bezkonfliktowy, miły oraz nie daje się prowokować ( nie miałem nigdy bana za obrazę). Większość serwera mnie zna i nie mam raczej z nikim konfliktów. Często jest na komputerze i gdy ktoś napisze, że trzeba wejść na serwer, bo ktoś łamie regulamin, nie będę miał z tym problemu. Czasem są sytuacje gdy nie ma żadnego admina, a ja jestem i przeważnie dużo osób się wyzywa, chciałbym spróbować siebie 2 raz w adminowaniu. Bana za info był już dosyć dawno i nie powtórzy się ta sytuacja. Doświadczenie w adminowaniu: (Jaki czas się tym zajmujesz itp.) 3 - 4 lata temu miałem admina na serwerze surf na innej sieci Jak długo gram w CS:GO?: 5 lat ( 3,810 godz. ) W których godzinach najczęściej gram na serwerze?: popołudniowych i wieczornych Link GT: (Ukazuje czas spędzony na serwerze, można podać maksymalnie 3 linki do GT) GT1 GT2 Znajomość SM: (Skala określona w regulaminie sieci) 2-3 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/profiles/76561198298478284/ Mikrofon: (Tak/Nie) tak Mutacja głosu: (Tak/Nie; Nie dotyczy kobiet) tak Czy przeczytałem regulamin Admina?: tak Edytowane 7 Lutego 2022 przez Tomgra 1 Poprawiłem linki GT Przez Tomgra, 7 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek_ Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 na tak +ogarnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoLaR Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Na tak +aktywny +ogarnia +pomocny +doświadczenie (sam go szkoliłem 2 lata temu jak dostawał admina 🥰) +wiek +kozak fest 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KIJO Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Na tak Aktywny Ogarnia Miły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucy Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Nie -nigdy nie widziałem, żebyś komuś pomógł czy to jak oglądałem demka lub byłem na serwerze - od bana za info minęło 11 dni więc to nie tak dużo czasu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
realfejmior Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 na nie -sm -niedawny ban za info 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naviq Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 na tak +ma dobre info +ogarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gustaw Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Na nie -ma mikro z lat 90 -toxic -kolejny kandydat co nie bedzie wiedzial jak dac muta 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wrobel Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 (edytowane) 21 minut temu, Gustaw napisał: Na nie -ma mikro z lat 90 -toxic -kolejny kandydat co nie bedzie wiedzial jak dac muta zgadzam się -toxic -sm -nie pomagasz nikomu na nie Edytowane 7 Lutego 2022 przez Wrobel 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator xdar1uNqq Opublikowano 7 Lutego 2022 Moderator Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 3 godziny temu, PoLaR napisał: +doświadczenie (sam go szkoliłem 2 lata temu jak dostawał admina 🥰) W takim razie słabo to widzę, bo ja dalej czekam na respa przez menu admina 😧 -ban za info na dniach -zachowanie na nie, później... 1 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tartuniko Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Na nie Napisane że masz mutacje ale jednak słychać jej brak -SM -wiek mentalny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_antek Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Toxic black list Niedawny ban Na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crayzies Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 na nie -nie dawny ban za info -nie widziałem ani nie słyszałem żebyś komuś pomagał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 na nie - nie pomagales nikomu - nie dawny ban - info ts kiedys i moze teraz tez 😮 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ORLYK Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Na nie -doświadczenie -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rajek1908 Opublikowano 9 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2022 Nie -ban -sm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asaso Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Nie black lista te bany wszystkie i ogólnie słabo xd 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b4ndura Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 na nie -sm pomaganie ? komu pomogles bo nigdy nie widzialem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
naiz Opublikowano 11 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2022 Niestety Twoje podanie zostało odrzucone. Możesz spróbować ponownie za 7 dni. Aplikacja została odrzucona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi