Matysiak Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Link do steam: https://steamcommunity.com/id/XXXMTS/ Link do steam oskarżonego: @ makson(Nie chce mi się szukać steama) Nick oskarżonego: makson Opis sytuacji: No sytuacja wygląda tak, że mam sobie 1v1 z kolegą, zabija mnie i dostaje kicka "Ogarnij lagi", to powiedziałem kilka słów do administratora, w tym słowa "Kickujesz go a robi więcej killi od ciebie" na co on odpowiada "Ale to ty masz 9/10 :~D"(tryhardowanie na serwerze społeczności btw. XD) gdzie kolega mógł mieć lagi, ale jakby nie patrzeć zabijał. Nie wiem skąd bierzesz muta 120 za takie coś, ale jak odpowiadasz na moje słowa to od razu sobie też zarzuć muta czy coś. Serwer: Mirage Data i godzina zdarzenia: 19.20 06.02.2022 Dowody: Obejrzyjcie demko bo to głosowa sprawa wiadomo 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Twój kolega dostał kicka za to że go teleportowalo wiec gdzie tu widzisz problem? Nie znam teryfikatora? - "Obrażanie graczy - Mute/Gag od 30 minut do 12 godzin (Jeżeli sytuacja się powtarza, ban do tygodnia)" Bodajże dałem ci mute za to że powiedziałeś "chujowy admin" itp ale nie jestem pewien bo rozmawiałem na tsie, najwyżej zostanę za to ukarany. Potrzebna rozpiska demka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matysiak Opublikowano 6 Lutego 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Chciałbym nakreślić, chujowy admin to opinia nie obraza, a na moje słownictwo niestety nie masz wpływu, jeśli poczułeś się urażony, to tak tylko podkreślam, mogłeś zapytać, czy chciałem cię urazić i pozdrawiam ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Jak koledzy cie wyzywają w szkole to tez pytasz czy chcieli cie urazić? 3 Zachowaj kulturę. Przez uSzanowankoo, 6 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulimek Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Na demku nie było widać rzekomych lagów/cofek. Ping miał regulaminowy, więc bezpodstawny kick. 3 godziny temu, makson napisał: Bodajże dałem ci mute za to że powiedziałeś "chujowy admin" itp ale nie jestem pewien bo rozmawiałem na tsie Admin prowokował się z graczem co nie powinno mieć miejsca, po czym nadał niesłusznego muta za obrazę której nie było. Zostawiam to do oceny @ Tomgra // Dodaję na prośbę autora. KungFuPanda dostaję kicka. Matysiak: No i czego go kickujesz jak robi więcej kili niż ty tym smiesznym adminem. Makson: Coś jeszcze masz do powiedzenia? Matysiak: Ta proste, zbanuj mnie. Makson: Masz 9/10 (staty) i coś się prujesz. Matysiak: O nie.. Ja mam 9/10, A ty masz svipa i co? Pay2win gówno. Matysiak dostaje muta na 120 za obrazę admina. 1 Dodaję dodatkową treść na prośbę autora. Przez uSzanowankoo, 6 Lutego 2022, edytowane 6 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makson Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 po co miałbym kickowac kogoś bez przyczyny? gdybym tylko nie instalował sterowników do kartki graficznej miałbym powtórkę z całego zajścia. gościa po prostu teleportowalo krok za krokiem jakby miał 2 fpsy 1 Nic już nie wnosisz do sprawy, a nią oraz twoim adminem zajmie się już major admin. Przez uSzanowankoo, 6 Lutego 2022 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Forum Tomgra Opublikowano 6 Lutego 2022 Administrator Forum Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) 1. Na demkach nie widać lagów, więc kolegę mogło teleportować w trakcie meczu. Nie potrzeba do tego wysokiego pingu, wystarczy mało FPS lub utrata pakietów. Teleportowanie się/lagi jest to utrudnianie gry innym. 2. Prowokacje ze strony zarówno gracza jak i admina. @ makson nie odpowiadaj na zaczepki, zignoruj je, upomnij gracza, by cię nie prowokował, w ostateczności daj mute'a/gaga za prowokację (zdecydowanie krótszego). Mute niesłuszny, z kolei jeśli kogoś tepało i utrudniał tym grę innym, to kick po rundzie jak najbardziej na miejscu. Admin otrzymuje ostatnie ostrzeżenie. Kolejna taka skarga/zgłoszenie i się żegnamy, więc proponuję zmienić zachowanie i podejście do graczy. @ Admin Mirage 1. Długość kary powinna być stosowna do przewinienia. 2. Naszym zachowaniem dajemy przykład graczom, więc sami przestrzegamy regulaminu! Skarga została przyjęta. Edytowane 7 Lutego 2022 przez Tomgra 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi